A po co mi flaszkabusik pisze: jakoś nigdy nie było problemu ze zrzutą na flaszkę dla zwycięzcy![]()

busik, mam kupiony arkusz, bo moi klienci grają, więc mogę ogarnąć temat.
W kancelarii gramy z premiami, wg poniższych zasad.
A po co mi flaszkabusik pisze: jakoś nigdy nie było problemu ze zrzutą na flaszkę dla zwycięzcy![]()
ja też bym chętnie zadebiutował w tym wróżeniu z fusówbusik pisze: kto gra w tym sezonie?
ja się piszę
Żałuję ,nie oglądałem tego meczu.Czy gdzieś można go sobie zobaczyć?damaz pisze:przepraszam.
bo ostatnio z powodu różnych powodów oderwało mię od foruma nieco. czego szczerze żałuję i wyrażam skruchę.
ale
za SKANDAL uznać muszę fakt, że w tem wontku pominięto zupełnym milczeniem taki drobny fakt jak wygranie przez polską drużynę Ligi Mistrzów. drugi raz ever. w całej historii polskich drużyn grających w dowolną grę drużynową. któraś w końcu znowu wygrała Ligę Mistrzów (poprzednio to siatkarze a.d.1978)![]()
na dodatek zrobiła to w takim stylu, że do dzisiaj nie skasowałem tego meczu i raz obejrzałem go drugi raz. o.
a żeby nie wyszło, że jestem dziwny, to w oficjalnych opiniach fachowych fachowców ten konkretny mecz finałowy określany jest mianem najbardziej ekscytującego finału w historii finałów.
jak mogliście, drogie Forum, to przeoczyć![]()
![]()
![]()
z pozdrowieniami dla zagorzałych kibiców dyyyyyyynaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiczneeeeeeeeeeeeeeeeej i niezwykle intereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesująąąąąąąąąąąącej piłki kopanej.
![]()
![]()
Jak byś był tak dobry to oczywiście jak najbardziej.damaz pisze:mam to nagrane na dekoderze. musiałbym wymyślić, jak to zgrać gdzieś. jak już zgram, to mogę przesłać. problem w tym, że dekoder - jak to dekoder - nie przewidział dramatyzmu i nagranie kończy się na początku dogrywki.
interested?
Ja teżesilon pisze:Cieszę się że nie trafiłem ☺