Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
gruby widzę, że Pan się ładnie przedstawił przed nam tutaj w tej chwili słuchaczom.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
gruby, weź porządny zimny prysznic, bo objawem świńskiej grypy z pewnością nie jest to, że chory zachowuje się jak świnia.
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Piękny dzionek po wczorajszej ulewie choć chłodnawo, dzisiaj kończę zabawę z węglem wczoraj wrzuciłem 6 ton pozostało 2 tony na rozruch
przed popołudniowym treningiem .Jeszcze jeden taki ładunek mnie czeka w hoteliku no i 12 ton w hacjendzie
przed popołudniowym treningiem .Jeszcze jeden taki ładunek mnie czeka w hoteliku no i 12 ton w hacjendzie

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Gump,
strongman, znaczy się silny chłop
Takich lubimy
Pozdrawiam
Grzegorz
strongman, znaczy się silny chłop

Takich lubimy

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
gruby pisze: Wal sie pizdo.
Miłość bliźniego i dobre wychowanie przez Kolegę przemawia. Przemęczyłeś się przy budowie muzeum?
Gruby, też miałam świńskę grypę dwa miesiące temu... jakieś zapalenie oskrzeli, kaszlę do dziś, a papieroski w tym nie pomagają oj nie pomagają 

dzień bez śmiechu uważam za stracony!
Wasz stary wiarus w spódnicy
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Nie wiem, czemu. O ile pamiętam, nic złego Ci w życiu nie zrobiłem - parę razy tutaj nawet odniosłem się do Ciebie ciepło i z sercem - a odmienne poglądy polityczne (w dodatku na kwestie raczej drugorzędne, np. na nasz partyjny teatrzyk dla mas), chyba nie uzasadniają słów, których użyłeś.gruby pisze: jezeli nie wiesz czemu traktuje Ciebie ostro,
Ale cóż, jak napisał Bergen - zaprezentowałeś się nam w całej krasie.
Miłego leczenia grypy (?) życzę. I współczuję. Całokształtu.
Bez odbioru.
Gump, jesteś hardkorem

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Barthol,dzięki ale ja jestem tylko prawdziwym człowiekiem gór lubiącym walkę z samym sobą i ludzkimi słabościami wysiłek fizyczny sprawia mi przyjemność czuję wszystkie gnaty ale o to chodzi 

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
Gump, szacun.. moim ostatnim wysilkiem fizycznym bylo odstanie (pierwszy i ostatni raz w zyciu) 3h od 1 do 4 nad ranem by wejsc na 10cio lecie labelu bpichcontrol w jednym z najlepszych klubow elektro swiata - berghain...
po przerzuceniu 1% wegla o ktorym piszesz lezal bym w szpitalu miesiac.
kurnia.. czas sie wziasc za siebie..
gregski_100%_miejskie_zwierze (wtedy sie dopiero docenia nature! ;))
po przerzuceniu 1% wegla o ktorym piszesz lezal bym w szpitalu miesiac.
kurnia.. czas sie wziasc za siebie..
gregski_100%_miejskie_zwierze (wtedy sie dopiero docenia nature! ;))
A to przepraszam.WiS pisze:Nie wiem, czemu. O ile pamiętam,
Wiecej nie bede.
g.
gruby, jeśli masz coś do WiSa, to wyjaśnij to sobie z nim na PW, a nie zachowuj się publicznie jak ostatni prostak.
I bądź facetem i powiedź wprost o co Ci chodzi, a nie owijasz w bawełnę jak baba i rzucasz non stop jakieś niedopowiedzenia i teksty w stylu - "powinieneś sie domyśleć, a jak sie nie domyślasz to tym gorzej dla Ciebie".
I bądź facetem i powiedź wprost o co Ci chodzi, a nie owijasz w bawełnę jak baba i rzucasz non stop jakieś niedopowiedzenia i teksty w stylu - "powinieneś sie domyśleć, a jak sie nie domyślasz to tym gorzej dla Ciebie".

czarne jest piękne...
Ostatni??? To juz nie ma wiecej???vibowit pisze:a nie zachowuj się publicznie jak ostatni prostak.
Nigdzie tak nie napisalem.vibowit pisze:"powinieneś sie domyśleć,
A na PW/zaden inny sposob z tamtym Panem nie mam zamiaru rozmawiac. EOT.
g.
u mnie od dzis.. za 4h wyjezdzam na weekendvibowit pisze: i znowu weekend.

odpocznie sie w robocie w przyszlym tygodniu

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Fakt, ciężkie jest życie chłoporobotnikavibowit pisze:i znowu weekend.gregski pisze:juz czwartek!
![]()

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

HURRA!!! jeszcze tylko JEDEN dzień do przeżycia ze STARĄ szefową, NOWA wydaje się być OK!!! 

aliza pisze:HURRA!!! jeszcze tylko JEDEN dzień do przeżycia ze STARĄ szefową, NOWA wydaje się być OK!!!
A powiedzonko mówi: "nie narzekaj na szefa swego, możesz mieć gorszego"

Ta stara - moja ukochanamaf1 pisze:aliza pisze:HURRA!!! jeszcze tylko JEDEN dzień do przeżycia ze STARĄ szefową, NOWA wydaje się być OK!!!
A powiedzonko mówi: "nie narzekaj na szefa swego, możesz mieć gorszego"

Tego dnia zrobiłam oblewanie odejścia, zaprosiłam dwóch kolesiów i popiliśmy, potem poszliśmy ich odprowadzać i trzy metry od domu potknęłam się i wykrochmaliłam na pysk i kolana i rękę, zaryłam zębami o ziem... z taką siłą, że spadł mi kolczyk z przedwojennym zamknięciem

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
aliza, ale to ten mąż co już nieaktualny jest, tak? Bo się nieco pogubiłem