Kutno i Biała PodlaskaFUX pisze:Warsiawka w biesy pojechała....

Kutno i Biała PodlaskaFUX pisze:Warsiawka w biesy pojechała....
rrosiak pisze: Byłbym zapomniał. Ogromne podziękowania dla j33mbo za zorganizowanie bieszczadzkiej super miejscówki
Bo mnie lenovo i winda zaczyna wq...esilon pisze:FUX, ale po co Ci to japko ?
FUX pisze: 1,5 roku od reinstalki, pliki
FUX pisze: No nie powiesz mi, że nie nie czyściłem rejestrów, ciasteczek, historii przeglądania i innych takich...
FUX pisze: Komp włączałeś rza na miesiąc, stąd tak dobry wynik...
FUX pisze: To jest drugi lub trzeci wyryp. Tak średnio co 1,5-2 lata cos sie sypie....
Nie kompromiyuj się.Chloru pisze: Niektórzy są w stanie zepsuć stalową kulkę... nawet śfienty ajpl nie pomoże
Komputer czy system ?FUX pisze:...
Pytanie: dlaczego komp do zwykłych, codziennych prac nie chce po jakimś czasie działać?
...
Miganie ekranu; nie wiadomo szmata czy karta to jedno,leon pisze:Komputer czy system ?FUX pisze:...
Pytanie: dlaczego komp do zwykłych, codziennych prac nie chce po jakimś czasie działać?
...
Bo to dwie różne różności.
FUX pisze: Nie kompromiyuj się.
Ja kompa uzywam do neta, poczty, Offica, faktur, nawigacji, corella sporadycznie.
Koniec. Kropka.
FUX pisze: Ta sama bajka z telefonami. Do nadajnika mam 2km w linii prostej przez pola. komorka powinna bez gadania wytrzymać ca. 10 dni bez ładowania. Pada po 2-3 dniach.
To także jest w porządku?
bo dell jest zarypisty. Mam Inspirona 6400 i ten lapek zniósł bardzo dużo przez 3.5 roku. Bateria już nie daje mocno rady, ale poza tym jest całkiem ok. Vista 2.5 roku na niej działała, aż jej nie wysadziłem osobiście.ky pisze: Mój Dell ma trzy lata.
Oki. Ale XP z rok po zakupie/reinstalce także chodzi. Później zaczynają się schody. Nie wgrywam co chwilę jakiś gierek, programików po to, aby je za kilka dni wyrzucić z dysku. Antywirus jak i wszystkie pozostałe programy sa legal, więc tym bardziej powinno to banglać.Chloru pisze: Obecny Win7 na jakiejś budżetowej Toshibie ma właśnie 3,5 dnia uptime i nic mu nie dolega.
Ustawione na gsm. Drugi telefon leży na półce.Chloru pisze: Skąd masz pewność, że nie masz innego nadajnika w pobliżu i Twój telefon próbuje się przepinać między nimi ? Wyłączyłeś tryb 3G ? Siedzisz przez 10 dni non-stop w domu ?
Nie wiem co robisz. Ja np. nie uzywam antywirusa... i XP/Vista/W7 po roku dzialaja zupelnie normalnie. To, że jakis soft masz legalny wcale nie oznacza, ze bedzie dobrze dzialal.FUX pisze: Oki. Ale XP z rok po zakupie/reinstalce także chodzi. Później zaczynają się schody. Nie wgrywam co chwilę jakiś gierek, programików po to, aby je za kilka dni wyrzucić z dysku. Antywirus jak i wszystkie pozostałe programy sa legal, więc tym bardziej powinno to banglać.
O szmacie to mi pisać się nie chce, bo to standard i raczej nie powinien mieć wplywu na rozjeżdżanie się systemu.
jeszcze jakieś pomysły, co mnie przerasta?![]()
To co z tym nadajnikiem? Wykluczyles, ze wina nie lezy po stronie operatora (drugi nadajnik i przepinanie sie miedzy nimi)? Z karta innej sieci przy dobrym zasiegu jest to samo ? Co to za telefon ?Fux pisze:
Ustawione na gsm. Drugi telefon leży na półce.
damaz pisze: Windows 7 ćwiczę od kilku miesięcy