Link: http://www.youtube.com/watch?v=ym3ISvtIjp0
Przyłączam się do tych życzeńAlan, Alan, Alan! pisze: Trzymaj się ciepło w tych trudnych chwilach.
citan pisze: Jarmaj z Zofiją korzystają z uroków SPA, a my przyłączamy się do wątku
To może jednak zrobimy te Chlejady w pierwotnie planowanym terminie tydzień wcześniej, tyle że w innym miejscu, gdzie jeszcze nie jest zarezerwowane?barbie pisze:Jest to wprawdzie termin planowanych Chlejad, więc nie wiem jak z frekwencją, ale duchem na pewno wszyscy tam będą
Ja tam też wolę w długi weekend, ale to Moniora trzeba zwerbować na negocjacjezofija pisze:citan, gratulacje![]()
To może jednak zrobimy te Chlejady w pierwotnie planowanym terminie tydzień wcześniej, tyle że w innym miejscu, gdzie jeszcze nie jest zarezerwowane?barbie pisze:Jest to wprawdzie termin planowanych Chlejad, więc nie wiem jak z frekwencją, ale duchem na pewno wszyscy tam będą
zofija pisze: To może jednak zrobimy te Chlejady w pierwotnie planowanym terminie tydzień wcześniej
Niestety, Ewelina nie zgodziła sie przełożyć.barbie pisze: Jest to wprawdzie termin planowanych Chlejad,
Naprawdę czuję, że ktoś mnie rozumie... Ewelina się zaśmiała pod nosem, czytając to, zastanawiam się teraz, co to znaczy.Alan, Alan, Alan! pisze: Trzymaj się ciepło w tych trudnych chwilach.
Pani wzywała?barbie pisze:Ja tam też wolę w długi weekend, ale to Moniora trzeba zwerbować na negocjacjezofija pisze:citan, gratulacje![]()
Tak!Tak!Tak i w tych pamposzkach takichAlan, Alan, Alan! pisze:dawaj fote Jarmaja w maseczce!
Dobrze ze po takim pytaniu nie przyłożyłacitan pisze:Dziękuję wszystkim serdecznieI nie mniej gorąco niż ostatnio zapraszam.
Niestety, Ewelina nie zgodziła sie przełożyć.barbie pisze: Jest to wprawdzie termin planowanych Chlejad,![]()
barbie pisze:Ja tam też wolę w długi weekend, ale to Moniora trzeba zwerbować na negocjacjezofija pisze:citan, gratulacje![]()
W maseczce nie ma, ale udało się nam w końcu zrobić obiecaną fotorelacjęAlan, Alan, Alan! pisze:dawaj fote Jarmaja w maseczce!