damaz pisze: czy tylko mój napalony lis pokazuje, że Chloru w poście wyżej prowadzi sam ze sobą dianolog?
Jeszcze trochę, a zaprzeczy postawionej przez się tezie :) Należałoby sprawdzić, czy nie ma zapuścił rudej brody.
r.
damaz pisze: czy tylko mój napalony lis pokazuje, że Chloru w poście wyżej prowadzi sam ze sobą dianolog?
Obawiam się że dość mało osób na tym forum załapie aluzję ;)ky pisze: Należałoby sprawdzić, czy nie ma zapuścił rudej brody
AMI pisze: Zainteresowany poszedl przekuwac Honde na Forda? ;)
Czy mi się wydaje, czy mowa o grenadzie?Azrael pisze:Obawiam się że dość mało osób na tym forum załapie aluzję ;)ky pisze: Należałoby sprawdzić, czy nie ma zapuścił rudej brody
I od tego rudzieje zarost, wzrasta poziom gazów, a istota szara tężeje? :PChloru pisze:Radiacja te sprawy,
ky pisze: I od tego rudzieje zarost, wzrasta poziom gazów, a istota szara tężeje? :P
Arno pisze: wiec moze skupmy sie na owej wyjatkowej tematyce
Nic na to nie poradzę.damaz pisze: a ja zrozumiałem (z powyższego), że trzeba świadomie umierać . nie jak zwierzę.
Przychodzi starszy gość do lekarza i pyta: Panie doktorze. Jak nie będę palił, pił, bzykał, to będę żył dlużej?Gal pisze: Bawi mnie idea spędzania życia na dbaniu o to, by żyć dłużej.
Zmieniło się.Arno pisze:W Atenach gdzie przyebywam na wygnaniu nie mozna kupic se dieselka, chyba ze sie ma aksowkie albo inny pojazd zarobkowy. od la wielu. dlaczego? bo smog w atenach okropny. a diesle smordza bardziej.
tto jaka prawda jest i czy sie dzis zmienilo.
Jeśli chodzi o w miarę małe i leekie auto osobowe, to może sobie być benzyna... nie ma problemu.Arno pisze:Kto ma wie, czy diesle sa mniej koszowne przy bardzo dlugim uzykowaniu 0 naprawy, czesci, przeglady.... czy lepiej na 10-15 la kupic diesla czy benzyne.
Ale jesteś pewien? A słyszałeś o tym, że diesle pracują przy dużym nadmiarze powietrza? I to dlatego tak powszechnie się je uturbia -- większy wydatek spalin o niższej temperaturze to ułatwia.gootek pisze: W jednym i drugim przypadku wszystko wyleci przez rurę wydechową. W przypadku benzyny powstanie 30-40% więcej spalin.
"diesle smrodza bardziej" to bzdura.
Kasa Panowie kasa , wyciągają od budowniczychdamaz pisze: być może dokładnie to, co mieli w przypadku Złotych tarasów....