remek, Dzwonisz i masz :]
ja Ci powiem, że na 100% jej u mnie nie ma, ale sama radość z szukania jest wielka. Zwłaszcza, że w 10 minut pieszo możemy znaleźć innąeMTi pisze: jak by miała być u Ciebie, to już na pewno jej nie ma
vibowit pisze: Był gdzieś wątek z gierkami online?
Nie nie 'mister forum index'. Chodzi mi o wątek, w którym linkowane były takie małe gierki. Pamiętam, że kiedyś nawet była poważna rywalizacja.rrosiak pisze:Próbował, ale Doxa go zakończyłavibowit pisze: Był gdzieś wątek z gierkami online?![]()
http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopi ... 989#p79982
Doxa pisze: arti04, za karę, że nie zaprzeczyłeś, następnym razem to TY zostaniesz ze mną w kuchni do rana![]()
Przecież wiem i dlatego na końcu było "vibowit pisze: Nie nie 'mister forum index'.
vibowit pisze: Chodzi mi o wątek, w którym linkowane były takie małe gierki.
Tak, od tego miejscavibowit pisze: Pamiętam, że kiedyś nawet była poważna rywalizacja.
eMTi pisze: lol.... a wystarczyłoby, żeby na młotku miał naklejony choćby mały kamyczek o ostrym brzegu...![]()
miszozon pisze: eMTi napisał(a):lol.... a wystarczyłoby, żeby na młotku miał naklejony choćby mały kamyczek o ostrym brzegu...
Oj chyba atmosfera na forum się psuje...
Ale na szczęście mamy takich idealnych forumowiczów, którzy nigdy się nie wpieprzyli w głupią sytuację.
Założę się, że nie oglądałeś filmiku z postu vibowita (tuż nad Twoim)miszozon pisze:eMTi pisze: lol.... a wystarczyłoby, żeby na młotku miał naklejony choćby mały kamyczek o ostrym brzegu...![]()
Ale na szczęście mamy takich idealnych forumowiczów, którzy nigdy się nie wpieprzyli w głupią sytuację.
A tak personalnie: Pi...ol Się. (Chyba, że coś źle odebrałem)