remek, Dzwonisz i masz :]
COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
eMTi, D;a mnie to żadna potwarz, z samobójcami juz dawno nie chodzę w lidze
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ja Ci powiem, że na 100% jej u mnie nie ma, ale sama radość z szukania jest wielka. Zwłaszcza, że w 10 minut pieszo możemy znaleźć innąeMTi pisze: jak by miała być u Ciebie, to już na pewno jej nie ma
Q: Jaki zawód wykonuje Afgańczyk trzymający rękę w zadzie wielbłada?
A: Mechanikiem jest.
A: Mechanikiem jest.
azjatycki tygrys... czy smok... czy nie wiadomo co...

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, ale czego się czepiasz ,ładna ta nowa Impreza jest

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Jutro piątek, więc coś dla zabicia czasu: http://www.freewebarcade.com/game/vehicles/
Był gdzieś wątek z gierkami online?
Był gdzieś wątek z gierkami online?
czarne jest piękne...
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
vibowit pisze: Był gdzieś wątek z gierkami online?
Próbował, ale Doxa go zakończyła
http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopi ... 989#p79982
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
a to chyba nie o takie online'y vibkowi chodziło 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Nie nie 'mister forum index'. Chodzi mi o wątek, w którym linkowane były takie małe gierki. Pamiętam, że kiedyś nawet była poważna rywalizacja.rrosiak pisze:Próbował, ale Doxa go zakończyłavibowit pisze: Był gdzieś wątek z gierkami online?![]()
http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopi ... 989#p79982
czarne jest piękne...
arti04, było na żywo bo to Doxy forek

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn,
Mój forek.... pffff....
arti04, za karę, że nie zaprzeczyłeś, następnym razem to TY zostaniesz ze mną w kuchni do rana

Mój forek.... pffff....

arti04, za karę, że nie zaprzeczyłeś, następnym razem to TY zostaniesz ze mną w kuchni do rana
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Doxa pisze: arti04, za karę, że nie zaprzeczyłeś, następnym razem to TY zostaniesz ze mną w kuchni do rana![]()
Polegnie jak nic
- Rav
- 1 gwiazdka
- Auto: obecnie Skoda SuperB(ll)eeeee
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
nie wiem czy było, jak tak to usuńcie
dla mnie kozak......
Link: http://www.youtube.com/watch?v=y06PvDdP ... re=related
Link: http://www.youtube.com/watch?v=y06PvDdP ... re=related
Jeśli uważasz, że kobiety to słaba płeć, spróbuj w nocy przeciągnąć kołdrę na swoja stronę.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
Przecież wiem i dlatego na końcu było "vibowit pisze: Nie nie 'mister forum index'.
vibowit pisze: Chodzi mi o wątek, w którym linkowane były takie małe gierki.
W takim razie jesteś we właściwym wątku, bo wszystko zaczęło się w 962 poście, dokładnie tutaj
Tak, od tego miejscavibowit pisze: Pamiętam, że kiedyś nawet była poważna rywalizacja.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Nie ma to jak dobry film instruktażowy.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=aiSTAcYl ... r_embedded
Link: http://www.youtube.com/watch?v=aiSTAcYl ... r_embedded
czarne jest piękne...
Nie ma się czym chwalić ale będzie chociaż zabawnie.
Mianowicie: zakopałem Forka, niby nic dziwnego, nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz ale
okoliczności - bezcenne.

Tak, to jest trawnik. W dodatku teścia
A, było to tak:
Wymieniłem sobie chłodnicę, przy okazji robiąc kilka innych rzeczy w motorku. W trakcie poszło kilka piwek.
Po złożeniu postanowiłem się przejechać ale drogi publiczne nie wchodziły w grę więc stwierdziłem, że pokręcę się po działce.
Wjechałem na pole, które w zamierzeniu ma być trawnikiem/boiskiem. Jadę i czuję, że coś nie idzie. Znieczulony nie wpadłem co się może dziać i się zatrzymałem (BŁĄD).
Później było już tylko gorzej. Zanim zwołałem rodzinkę tył się zapadł i prawie zawisł.
Jakąś tam przyczepność miało jedno przednie koło czyli lipa.
Na szczęście 30min z łopatą i deskami + konkretne pchanie załatwiło sprawę co i tak jest sukcesem.
Co się stało? Otóż poziom wód gruntowych jest ... hmm , zerowy ?
Pod trawką jest bagno. Jak chwilkę dreptałem w miejscu to w promieniu 0.5m wszystko zaczynało pływać.
Powiem jedno: Miny osób przejeżdżających obok - bezcenne.

Mianowicie: zakopałem Forka, niby nic dziwnego, nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz ale
okoliczności - bezcenne.
Tak, to jest trawnik. W dodatku teścia
A, było to tak:
Wymieniłem sobie chłodnicę, przy okazji robiąc kilka innych rzeczy w motorku. W trakcie poszło kilka piwek.
Po złożeniu postanowiłem się przejechać ale drogi publiczne nie wchodziły w grę więc stwierdziłem, że pokręcę się po działce.
Wjechałem na pole, które w zamierzeniu ma być trawnikiem/boiskiem. Jadę i czuję, że coś nie idzie. Znieczulony nie wpadłem co się może dziać i się zatrzymałem (BŁĄD).
Później było już tylko gorzej. Zanim zwołałem rodzinkę tył się zapadł i prawie zawisł.
Jakąś tam przyczepność miało jedno przednie koło czyli lipa.
Na szczęście 30min z łopatą i deskami + konkretne pchanie załatwiło sprawę co i tak jest sukcesem.
Co się stało? Otóż poziom wód gruntowych jest ... hmm , zerowy ?
Pod trawką jest bagno. Jak chwilkę dreptałem w miejscu to w promieniu 0.5m wszystko zaczynało pływać.
Powiem jedno: Miny osób przejeżdżających obok - bezcenne.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2010, o 23:14 przez miszozon, łącznie zmieniany 1 raz.
vel misza, Pozdrawiam!
lol.... a wystarczyłoby, żeby na młotku miał naklejony choćby mały kamyczek o ostrym brzegu... 
eMTi pisze: lol.... a wystarczyłoby, żeby na młotku miał naklejony choćby mały kamyczek o ostrym brzegu...![]()
Ale na szczęście mamy takich idealnych forumowiczów, którzy nigdy się nie wpieprzyli w głupią sytuację.
A tak personalnie: Pi...ol Się. (Chyba, że coś źle odebrałem)
vel misza, Pozdrawiam!
miszozon pisze: eMTi napisał(a):lol.... a wystarczyłoby, żeby na młotku miał naklejony choćby mały kamyczek o ostrym brzegu...
Oj chyba atmosfera na forum się psuje...
Ale na szczęście mamy takich idealnych forumowiczów, którzy nigdy się nie wpieprzyli w głupią sytuację.
miszozon, to komentarz do filmu co wrzucił vibowit.
Wyluzuj
- rrosiak
- 6 gwiazdek
Założę się, że nie oglądałeś filmiku z postu vibowita (tuż nad Twoim)miszozon pisze:eMTi pisze: lol.... a wystarczyłoby, żeby na młotku miał naklejony choćby mały kamyczek o ostrym brzegu...![]()
A tak personalnie: Pi...ol Się. (Chyba, że coś źle odebrałem)
Kruszyn mnie ubiegł
miszozon, chyba źle eMTiego zrozumiałeś. Moim zdaniem on komentował filmik wklejony wyżej przez vibka 
Edyta: Kruszyn i rrosiak szybsi.
Edyta: Kruszyn i rrosiak szybsi.