Z drugiej strony obserwując ruch drogowy w Kielcach zastanawiam się, czy można Twoje dane kwalifikować jako jazdę po mieście

Konto usunięte pisze: Z drugiej strony obserwując ruch drogowy w Kielcach zastanawiam się, czy można Twoje dane kwalifikować jako jazdę po mieście
So What! pisze: na trasie powinien Ci palić 7,7 l/100 km.
ale te MT to zarloczne somSo What! pisze:esilon, wyczytałem, że na trasie powinien Ci palić 7,7 l/100 km. Wynik 12,5 l/100 km to już całkiem sporo![]()
http://www.subaru.de/fileadmin/download ... ster05.pdf
bigban pisze: Jak to jest z tym paliwem v-pover racing 100 oktanów? Wiecej km sie na nim przejedzie?
vibowit pisze: średnia spalania to 13,8.
Pchałeś govibowit pisze: średnia spalania to 13,8.
vibowit pisze: Chyba nie umiem jeździć.
esilon pisze: jutro zatankuje to sprawdze najnowsze dane
dalej mnie dziwi , a mój wczorajszy jeszcze bardziej bo miało być 12,5vibowit pisze: A zdziwił Cię mój wynik.
esilon pisze: na dystansie 350 km łyknał 46 litrów
Konto usunięte pisze: Tyle benzyny starcza mi zwykle na około 380 km w mieście. Czyli litr na setkę mniej.
Czyli nie tylko ja lubię sobie chlapnąć trochę benzynki na poprawę nastrojuesilon pisze: zwykle to 52 litry( wtedy załącza się lampka rezerwy) starcza mi na ok 420 km , ale ostatnio miałem zły humor
U mnie też coś w tym stylu.Konto usunięte pisze: esilon, a mi się rezerwa świeci już przy 48 l, normalnie nie wiem o co chodzi![]()
bo bardzo duzo zalezy od tego jakie "miasto" jest ,jmiciuk pisze: Ej takie male spalanie w forku to chyba niezmapowanym, co ? Bo ja jezdze naprawde delikatnie i spalanie mam 12,85 :(
Ale fakt ze na krotkich odcinkach jezdę po miescie
Konto usunięte pisze: a mi się rezerwa świeci już przy 48 l, normalnie nie wiem o co chodzi
Bergen pisze: Czyli nie tylko ja lubię sobie chlapnąć trochę benzynki na poprawę nastroju
a foczki o smutnych oczachesilon pisze: biedne te subaraki![]()
jazda Subarakiem zwykle powoduje wzmozona produkcje endorfinki czy innych tam serotoninek, a to z kolei przeklada sie na wieksze checi opiekowania sie slabszymi. Do tego ilosci CO2 wydmuchiwane przez nasze wolne wydechy sa niezbedne dla roslinek.inquiz pisze: a foczki o smutnych oczach![]()