Ja się raczej zastanawiam, czy się stamtąd nie wypisać. Permanentna inwigilacja normalnie.
Raczej nie. Chodzi bardziej o klimat.hogi pisze: So What!, masz coś do ukrycia?
So What! pisze: z fajnymi znajomymi i tak miałem kontakt.
Konto usunięte pisze:rrosiak, wszystko jest kwestią umiaru. Kilka zdjęć rodziny nie zaszkodzi. Dzięki temu można zobaczyć jak się niektórym udały żony, mężowie i pociechy. Ale faktycznie jest wielu ekshibicjonistów, którzy zdjęciami relacjonują swoje kolejne dni, urlopy, balangi itd.
Każdy z nas jest trochę próżny. Jeden bardziej, inny mniej
Dzięki. Podobnie, jak Tyrrosiak pisze: Bo Ty młody gość jesteś
Chodziliśmy do szkół w tym samym czasie. Internetu i komórek nie było. Dopiero pod koniec studiów się pojawiły.rrosiak pisze: nie wszyscy chodzili do szkół w dobie telefonów komórkowych i internetu.
So What! pisze: Chodziliśmy do szkół w tym samym czasie. Internetu i komórek nie było. Dopiero pod koniec studiów się pojawiły.
Mały?michal pisze:http://big.photos.nasza-klasa.pl/391878 ... 34e41.jpeg
"Jak tatuś strzeli dziubek to nie m ach.ja we wsi" ;)))
Nie szkodzą na pewno. Ale ja wolałem Kowalskiego kiedy razem chodziliśmy na piwo i był cool gościem. A teraz goni jedynie za kasą... Po prostu dawny wizerunek Kowalskiego jest tym, co wolałbym zachować w pamięci.WiS pisze: I - czy komuś szkodzą zdjęcia żony Kowalskiego, palmy z urlopu Kowalskiego, dzieci Kowalskiego i fury Kowalskiego, które Kowalski wlepia sobie w galeryi w NK...?
Nie wiem, nie widziałambarbie pisze: Tyle że galeria ukryta
To ile to do lansu?![]()
A jak galeria jest ukryta, to kto to może zobaczyć, tylko właściciel profilu czy jakbarbie pisze: Tyle że galeria ukryta![]()
mały 5150 pisze:
A jak galeria jest ukryta, to kto to może zobaczyć, tylko właściciel profilu czy jak,
Moją galerię widzą tylko ludzie których mam na liście znajomych. Można też ją ukryć tak, żeby nikt jej nie widział, tylko wtedy nie wiem po co ją robićmały 5150 pisze:A jak galeria jest ukryta, to kto to może zobaczyć, tylko właściciel profilu czy jakbarbie pisze: Tyle że galeria ukryta![]()
, bo ja cieniuśki w te klocki jestem.