ściany pewnie stana piorunem, strop podziwiać to przyjemnośc jak juz mozna stemple usunac, dach itd....tez fajnie bo widać bryłe w komplecie ale najbardziej poczujesz że to juz prawie dom jak wstawisz okna

w zasadzie folia kubełkowa była mi zbędna (brak drenażu) ale miałem ją bardzo tanio, i ponoć chroni przed korzeniami drzewFUX pisze: kolega grubo idzie z ta izolacja przeciwwilgociową. Dałeś na bloczkach folię na dwóch różnych warstwach?
nie rozumiemFUX pisze: Dałeś na bloczkach folię na dwóch różnych warstwach?
koniecznie !Arti pisze: Musimy się kiedyś zgadać to oprowadzisz po włościach
j33mbo pisze: nie rozumiem
FUX pisze: warstwa cegieł
folia
warstwa bloczkow
folia
warstwa bloczków
warstwa bloczkow
folia
ława fundamentowa
FUX pisze: warstwa cegieł
folia
warstwa bloczkow
folia
warstwa bloczków
warstwa bloczkow
folia
ława fundamentowa
o, i to jest myśl!! Tego się trzymajmy!j33mbo pisze: najważniejsze to przed śniegami żabę zagarażować !
eMTi pisze: Co innego, że miała jakieś 60 kilka lat i chciała
remek pisze: jako, że Marta była wyjechałapostanowiłem z nudów zrobić sobie wycieczkę i pozwiedzać wszystkie te duże ulice, przy czym punktem centralnym było skrzyżowanie dróg "do szwagra", "do domu", "do galmoku" i "do obi" i se tak w każdo dużo ulice wjeżdżałem. Ze cztery będo. I tak po pare kilometrów, odwijałem do piąteczki i szpacerkiem, te 80kmh oglądałem reklamy. Drąc ryja do Majka Pattona.
Jak to każdy słomiany, skończyłem na cepeenie po piwko. Jedno - góra koszyk. Akurat na Puławskiej.
U nas w Bielawie jak któryś kupił furę to były zebrania na obwodnicy, jak nie kupił to też były. Jak się chłopakom znudziło upalanie po prostej, to zaczeli stać na rynku po parę godzin.
No więc wpadam na tego statoila i pacze jak w domu. Od tera moge mówić 'u nas w Warszawie'
![]()
i przy okazji większe bezpieczeństwoeMTi pisze:Warcy Rycy Cescy
LouCyphre pisze: Trochę z dołu lepiej startuje, ale grzybiarze uciekają![]()