ściany pewnie stana piorunem, strop podziwiać to przyjemnośc jak juz mozna stemple usunac, dach itd....tez fajnie bo widać bryłe w komplecie ale najbardziej poczujesz że to juz prawie dom jak wstawisz okna
Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
j33mbo, gratulacje
ściany pewnie stana piorunem, strop podziwiać to przyjemnośc jak juz mozna stemple usunac, dach itd....tez fajnie bo widać bryłe w komplecie ale najbardziej poczujesz że to juz prawie dom jak wstawisz okna
ta, a potem kończy się ten przyjemny i super ekspersowy okres, w trakcie którego robota idzie w oczach i rośnie wszystko jak na drożdżach... Potem się zaczyna niestety dopiero jazda z wykończeniówką...
I to dopiero walka, tak więc życzę Ci Wojtku, żeby poszło jak po maśle! 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
w zasadzie folia kubełkowa była mi zbędna (brak drenażu) ale miałem ją bardzo tanio, i ponoć chroni przed korzeniami drzewFUX pisze: kolega grubo idzie z ta izolacja przeciwwilgociową. Dałeś na bloczkach folię na dwóch różnych warstwach?
nie rozumiemFUX pisze: Dałeś na bloczkach folię na dwóch różnych warstwach?
koniecznie !Arti pisze: Musimy się kiedyś zgadać to oprowadzisz po włościach
esilon, eMTi, wiem, wiem teraz szybko do góry, a potem dłubanina,
najważniejsze to przed śniegami żabę zagarażować !
j33mbo pisze: nie rozumiem
warstwa cegieł
folia
warstwa bloczkow
folia
warstwa bloczków
warstwa bloczkow
folia
ława fundamentowa
Dolce far niente 
FUX pisze: warstwa cegieł
folia
warstwa bloczkow
folia
warstwa bloczków
warstwa bloczkow
folia
ława fundamentowa
ta folia to jest refren ?
FUX pisze: warstwa cegieł
folia
warstwa bloczkow
folia
warstwa bloczków
warstwa bloczkow
folia
ława fundamentowa
o teraz kumam
miały być dwie warstwy folii przed murami z cegieł, ale czy dali jedną na między ostatnią i przedostatnią warstwą bloczków to nie wiem, nie sądzę
o, i to jest myśl!! Tego się trzymajmy!j33mbo pisze: najważniejsze to przed śniegami żabę zagarażować !
A ja dzisiaj wyhaczyłem pierwszą niewiastę na furę...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
eMTi pisze: Co innego, że miała jakieś 60 kilka lat i chciała
O i o take Polske my żeśma walczyli. Pięknie, pogratulować
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
jako, że Marta była wyjechała
postanowiłem z nudów zrobić sobie wycieczkę i pozwiedzać wszystkie te duże ulice, przy czym punktem centralnym było skrzyżowanie dróg "do szwagra", "do domu", "do galmoku" i "do obi" i se tak w każdo dużo ulice wjeżdżałem. Ze cztery będo. I tak po pare kilometrów, odwijałem do piąteczki i szpacerkiem, te 80kmh oglądałem reklamy. Drąc ryja do Majka Pattona.
Jak to każdy słomiany, skończyłem na cepeenie po piwko. Jedno - góra koszyk. Akurat na Puławskiej.
U nas w Bielawie jak któryś kupił furę to były zebrania na obwodnicy, jak nie kupił to też były. Jak się chłopakom znudziło upalanie po prostej, to zaczeli stać na rynku po parę godzin.
No więc wpadam na tego statoila i pacze jak w domu. Od tera moge mówić 'u nas w Warszawie'

Jak to każdy słomiany, skończyłem na cepeenie po piwko. Jedno - góra koszyk. Akurat na Puławskiej.
U nas w Bielawie jak któryś kupił furę to były zebrania na obwodnicy, jak nie kupił to też były. Jak się chłopakom znudziło upalanie po prostej, to zaczeli stać na rynku po parę godzin.
No więc wpadam na tego statoila i pacze jak w domu. Od tera moge mówić 'u nas w Warszawie'
remek pisze: jako, że Marta była wyjechałapostanowiłem z nudów zrobić sobie wycieczkę i pozwiedzać wszystkie te duże ulice, przy czym punktem centralnym było skrzyżowanie dróg "do szwagra", "do domu", "do galmoku" i "do obi" i se tak w każdo dużo ulice wjeżdżałem. Ze cztery będo. I tak po pare kilometrów, odwijałem do piąteczki i szpacerkiem, te 80kmh oglądałem reklamy. Drąc ryja do Majka Pattona.
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
a ja dziś dla rozprostowania "warkoczyków"
miałem tą przyjemność pojeździć sobie po nowym asfalcie wkoło Jeziora Bystrzyckiego
pięknie się dźwięk po jeziorze roznosił jazda sama to też cymesik
fajnie się tak odstresować oj fajnie 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
remek,
chciałoby się powiedzieć - oby Marta wyjeźdzała częściej
Dobre, dawaj dłużej i więcej
Pozdrawiam
Grzegorz
chciałoby się powiedzieć - oby Marta wyjeźdzała częściej
Dobre, dawaj dłużej i więcej
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
A ja se dziś założył nowy wydech. Do komara. Podobnież miał magicznie podnieść Parametry. I podniósł. Decybele też. Ryczy. Warczy. Strzela przy odjęciu. Jest pięknie. Szał ciał i uprzęży.
Warcy Rycy Cescy 
i przy okazji większe bezpieczeństwoeMTi pisze:Warcy Rycy Cescy
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Bergen, To samom uczynił, ogólnie: głośno, niewygodnie i lipa jest. Trochę z dołu lepiej startuje, ale grzybiarze uciekają 
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 277 razy
- Polubione posty: 546 razy
LouCyphre pisze: Trochę z dołu lepiej startuje, ale grzybiarze uciekają![]()
Trudniej trafić...
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
580 konne Lambo Gallardo całkiem ładnie przyspiesza i nie najgorzej hamuje. 
Mi coś ostatnio niedomagało CB i nie wiedziałem, co jest nie teges... na szczęście okazało się, że przerwał się przewód przy samym lucie w podstawie anteny, tak więc 5 minut i znowu jestem bezpieczny
Ciekawe tylko, czy o tych misiaczkach, które mnie jakiś czas temu wyhaczyli mówili na radiu, a ja przez ten kabel tego nie usłyszałem... 
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
widzę Grzesiu, że u Ciebie też musi Słoneczko dzisiaj ładnie świecić, zali prawda to i prawdę rzeczę?

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Prawdę rzekłeś Zaratustro, jara jak ch...oinka
Pozdrawiam
Grzegorz
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.