PS. Witek odpisałbyś na SMS'a, ale pewnie nie masz czasu bo zarobiony jesteś brudzeniem Abartha...

Barthol pisze: ten Abarth to do klubu brudaska się nadaje a nie estetów... :P
Barthol pisze: odpisałbyś na SMS'a, ale pewnie nie masz czasu bo zarobiony jesteś brudzeniem Abartha...
w odpowiedzi wyślę Ci list w butelce... lamerze :-PWitek pisze: Barthol napisał(a):odpisałbyś na SMS'a, ale pewnie nie masz czasu bo zarobiony jesteś brudzeniem Abartha...
Odpisałem. Na gg, lamerze.![]()
Nie mogłem? A to ciekawe... Ciekawe w takim razie co to było to białe żelasko Chlora, którym przyjechał na jesienne szkolenie u ALa pod Częstochową, nad którym ja awaryjnie (Ty już wiesz czemu awaryjnieLouCyphre pisze: eMTi, Chociaż niee, nie mogłeś siedzieć w Hani. -3 Dla Ciebie![]()
LouCyphre pisze: Być może dożyjesz Jej metamorfozy w motyla...tfu w odrzutowiec![]()
Tylko gdzie ja niby cheatowałem?LouCyphre pisze: eMTi, Jako dżentelmen, nie wkłuję Ci szpady w serce już dziś. Poczekam do Chlejad ... Cheaterze :-P
Kiedy wykluje się z tego motylek? ;)Witek pisze:Prezent dla WuRCa.
Gdybym był wyznawcą Islamu i ktoś by mi powiedział, że w niebie zamiast dziewic będzie taki parking to też mógłbym coś wysadzićky pisze: Rozpusta.
r.
pablonas pisze: Gdybym był wyznawcą Islamu i ktoś by mi powiedział, że w niebie zamiast dziewic będzie taki parking to też mógłbym coś wysadzić![]()
![]()