Fidonia__, jeżeli chodziło o mnie to żyję ale było ciężkoKonto usunięte pisze: Czy ktoś wie co stało się z naszym kibicem nr 1, który był wczoraj na stadionie? Bo nie widzę żadnej relacji
mały 5150 pisze: Wystarczy, że powiem iż zasnąłem na meczu obudziły
mały 5150 pisze: pięęękny jakbym w inny wymiar weszedł
to chyba jednak miałem rację...Grzesiek_67 pisze:mały 5150 pisze: Wystarczy, że powiem iż zasnąłem na meczu obudziły
Czyli nie wiesz co się z Tobą działo, podczas gdy spałeś ?
OBK H6 pisze:widziałem jak cały sektor Czechów podskakiwał... i coś krzyczeli - mamy małego czy coś...![]()
![]()
Oj tam, oj tam, wielki sektor. Tak góra z 5 tyś ludzi.OBK H6 pisze:OBK H6 pisze:widziałem jak cały sektor Czechów podskakiwał... i coś krzyczeli - mamy małego czy coś...![]()
![]()
bojar, mniej niż 5 tys małego nie budzibojar pisze: Oj tam, oj tam, wielki sektor. Tak góra z 5 tyś ludzi.![]()
AAAAlan, Alan, Alan! pisze:jeżeli ten tramwaj wymaga remontu, to są to najpiękniej tutaj wydane pieniądze na rozrywkę w ostatnich latach.![]()
Link: http://www.youtube.com/watch?v=8AbPuHX7 ... =endscreen
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/po ... omosc.htmlMPK nie kryje zadowolenia z kibiców. Zniszczenia taboru były niewielkie, zwłaszcza jeśli wziąć pod uwagę liczbę osób, jaka nimi przejechała. W dni meczowe, miłośnicy futbolu uszkodzili raptem kilka szyb i drzwi. Poza tym, zdarzało im się zaciągać bez żadnego uzasadnienia hamulec ręczny, ale nie spowodowało to żadnych strat. Kierowcy podkreślają, że pomimo tłumów spontanicznych i pomysłowych pasażerów, pojazdy po meczach zawsze były zaskakująco czyste.
No, znalazł, tratwę na BuguKonto usunięte pisze: Policji jakby ktoś narobił do kapelusza i jeździ na sygnale co chwila, bo podobno gdzieś ktoś znalazł jakieś materiały wybuchowe.
Cwana bestyjka, w ten sposób pokazała lubemu, że się jego kumplami z drużyny zupełnie nie interesujeGrzesiek_67 pisze: fajny LOL
a paliwko się spala i km się robiąWiS pisze: dzielni wąsacze i ramboidalni wojacy w czerni, jeżdżący na sygnale po mieście
2:1 to nie jest wynik, który zapisze się w księdze rekordów.So What! pisze:No i Włosi roznieśli Niemców. Choć pewnie Vibek napisze, że Niemcy mieli przewagę
Coś więcejЛукашэнка pisze: ale obiło mi się o uszy, że rodzimi kibice nie zachowywali się jak gościnność kazałaby
Jak to, oglądałeś mecz?So What! pisze:No i Włosi roznieśli Niemców. Choć pewnie Vibek napisze, że Niemcy mieli przewagę
Uznałem, że półfinał z dzieckiem oglądnąć wypadaliwit pisze:Jak to, oglądałeś mecz?So What! pisze:No i Włosi roznieśli Niemców. Choć pewnie Vibek napisze, że Niemcy mieli przewagę![]()
vibek mi tu mówi, że znowu wygrali lepsi![]()
Piter nie szukaj dziury w całym jak trwają mistrzostwa, nie psuj atmosfery