EURO 2012
Re: EURO 2012
Grzesiek_67, albo rozluźnionym ,to zależy

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Fidonia__, jeżeli chodziło o mnie to żyję ale było ciężkoKonto usunięte pisze: Czy ktoś wie co stało się z naszym kibicem nr 1, który był wczoraj na stadionie? Bo nie widzę żadnej relacji
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
mały 5150 pisze: Wystarczy, że powiem iż zasnąłem na meczu obudziły
Czyli nie wiesz co się z Tobą działo, podczas gdy spałeś ?
mały 5150 pisze: pięęękny jakbym w inny wymiar weszedł
Ano właśnie, ano właśnie. Znaczy, wszystko się zgadza. Panowie, zdrada
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. A serio, mecz nie był tak tragicznie nudny, umordowany byłeś, czy co ?
Brak podpisu.
to chyba jednak miałem rację...Grzesiek_67 pisze:mały 5150 pisze: Wystarczy, że powiem iż zasnąłem na meczu obudziły
Czyli nie wiesz co się z Tobą działo, podczas gdy spałeś ?
OBK H6 pisze:widziałem jak cały sektor Czechów podskakiwał... i coś krzyczeli - mamy małego czy coś...![]()
![]()
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 87 razy
- Polubione posty: 234 razy
Oj tam, oj tam, wielki sektor. Tak góra z 5 tyś ludzi.OBK H6 pisze:OBK H6 pisze:widziałem jak cały sektor Czechów podskakiwał... i coś krzyczeli - mamy małego czy coś...![]()
![]()
bojar, mniej niż 5 tys małego nie budzibojar pisze: Oj tam, oj tam, wielki sektor. Tak góra z 5 tyś ludzi.![]()
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
AAAAlan, Alan, Alan! pisze:jeżeli ten tramwaj wymaga remontu, to są to najpiękniej tutaj wydane pieniądze na rozrywkę w ostatnich latach.![]()
Link: http://www.youtube.com/watch?v=8AbPuHX7 ... =endscreen
nie wymaga remontu jak się okazuje - praktycznie straty znikome
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/po ... omosc.htmlMPK nie kryje zadowolenia z kibiców. Zniszczenia taboru były niewielkie, zwłaszcza jeśli wziąć pod uwagę liczbę osób, jaka nimi przejechała. W dni meczowe, miłośnicy futbolu uszkodzili raptem kilka szyb i drzwi. Poza tym, zdarzało im się zaciągać bez żadnego uzasadnienia hamulec ręczny, ale nie spowodowało to żadnych strat. Kierowcy podkreślają, że pomimo tłumów spontanicznych i pomysłowych pasażerów, pojazdy po meczach zawsze były zaskakująco czyste.
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
chetnie to sobie obejrze -
http://wyborcza.pl/1,75248,12009365,Fil ... ton_i.html
jak ktoś znajdzie to wrzucać
http://wyborcza.pl/1,75248,12009365,Fil ... ton_i.html
jak ktoś znajdzie to wrzucać
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Korespondencja z centrum wydarzeń. Niemcy łażą po warszawie z tekturkami "Need tickets". Policji jakby ktoś narobił do kapelusza i jeździ na sygnale co chwila, bo podobno gdzieś ktoś znalazł jakieś materiały wybuchowe. Oj dzieje się 
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Nie wiem ile w tym prawdy (a więc plociuguję, shame on me
) ale take coś :
" Wczoraj dziewczyna Ikera Casillasa też mocno zaznaczyła swoją obecność. Tuż po spotkaniu ucięła sobie miłą pogawędkę z Andersem Iniestą.
- Anders, a ty nie chciałeś strzelać karnego? - spytała Carbonero.
- Szczerze mówiąc to strzelałem jako drugi - odpowiedział gwiazdor. "
Jak prawda to fajny LOL
" Wczoraj dziewczyna Ikera Casillasa też mocno zaznaczyła swoją obecność. Tuż po spotkaniu ucięła sobie miłą pogawędkę z Andersem Iniestą.
- Anders, a ty nie chciałeś strzelać karnego? - spytała Carbonero.
- Szczerze mówiąc to strzelałem jako drugi - odpowiedział gwiazdor. "
Jak prawda to fajny LOL
Brak podpisu.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
No, znalazł, tratwę na BuguKonto usunięte pisze: Policji jakby ktoś narobił do kapelusza i jeździ na sygnale co chwila, bo podobno gdzieś ktoś znalazł jakieś materiały wybuchowe.
Na szczęście o bezpieczeństwo Euro dbali i dbają nie tylko ci dzielni wąsacze i ramboidalni wojacy w czerni, jeżdżący na sygnale po mieście (btw, takie patrole muszą działać niezwykle paraliżująco na potencjalnego terrorystę
Cwana bestyjka, w ten sposób pokazała lubemu, że się jego kumplami z drużyny zupełnie nie interesujeGrzesiek_67 pisze: fajny LOL
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
a paliwko się spala i km się robiąWiS pisze: dzielni wąsacze i ramboidalni wojacy w czerni, jeżdżący na sygnale po mieście
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Re:
2:1 to nie jest wynik, który zapisze się w księdze rekordów.So What! pisze:No i Włosi roznieśli Niemców. Choć pewnie Vibek napisze, że Niemcy mieli przewagę
A nawiasem mówiąc, to nie oglądalem, ale obiło mi się o uszy, że rodzimi kibice nie zachowywali się jak gościnność kazałaby.
Szkoda.
Ale, szczęśliwie, wielki finał odbędzie się w Kijowie.
Coś więcejЛукашэнка pisze: ale obiło mi się o uszy, że rodzimi kibice nie zachowywali się jak gościnność kazałaby
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Re:
Jak to, oglądałeś mecz?So What! pisze:No i Włosi roznieśli Niemców. Choć pewnie Vibek napisze, że Niemcy mieli przewagę
vibek mi tu mówi, że znowu wygrali lepsi
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Re:
Uznałem, że półfinał z dzieckiem oglądnąć wypadaliwit pisze:Jak to, oglądałeś mecz?So What! pisze:No i Włosi roznieśli Niemców. Choć pewnie Vibek napisze, że Niemcy mieli przewagę![]()
vibek mi tu mówi, że znowu wygrali lepsi![]()
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
chołota na murawie, nic dziwnego, że szybko przełączyli na czekoladowe studio
W końcu flaga to jakieś pierdy plemienne, a radość włosi niech sobie wsadzą. 
Link: http://www.youtube.com/watch?v=OH0ZanBL ... r_embedded
Link: http://www.youtube.com/watch?v=OH0ZanBL ... r_embedded
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Piter nie szukaj dziury w całym jak trwają mistrzostwa, nie psuj atmosfery
ps:
to pytanie do Grzesia Laty alias angielski wery gut znam - walczy o głosy