szef od insigni powinien poprzec taką ideę

to nie do końca to co napisałem.Arno pisze: Bo tak jak pisze A.A.A. co za różnica. No serio. Czy wydał powiedzmy 150 czy 100. A ile kosztują auta jakimi jeżdżą ludzie na podobnych stanowiskach w rządzie? No coś w podobie.
ma. A może byłoby lepiej.Arno pisze: Nie ma znaczenia, według mojego rozeznania, czy to T.P. czy ktoś iny - ktoś by to wprowadził. I może byłoby jeszcze gorzej, jakby
esilon pisze: skoro nic smiesznego to proponuje :niech wprowadza zapis że 10% od kazdego mandatu jest kierowane na budowe toru wyścigowego ( w każdym województwie) ,
Arno pisze: Nie ma znaczenia, według mojego rozeznania, czy to T.P. czy ktoś iny - ktoś by to wprowadził. I może byłoby jeszcze gorzej, jakby to np. pani Bublewicz robiła... On przynajmniej walczy z punktami.
Nie wiem czy decyduje, czy nie. Ale wyobrażam sobie, że na pewnych stanowiskach ministerialnych chyba o pewnych rzeczach się decyduje w miarę samodzielnie.Alan, Alan, Alan! pisze:Konto usunięte, i myślisz, że on o tym decyduje jaki jest problem z bezpieczeństwem? Dostał rozkaz, że w kasie pusto i robi. Normalny plan jak w korpo
yyy, rozumiem że ten pomysł był juz omawiany ?AMI pisze: Na jakies fanaberie bandy gowniarzy jezdzacych autami od rodzicow? Chyba oszalales... Poza tym to niebezpieczne. A kto potem za leczenie bedzie placil?
Konto usunięte pisze: nie wyobrażam sobie zawodowo wykonywać projektów, które są całkowicie sprzeczne z moimi osobistymi przekonaniami
pewno można. W ramach obranej strategii np.Konto usunięte pisze: Ale wyobrażam sobie, że na pewnych stanowiskach ministerialnych chyba o pewnych rzeczach się decyduje w miarę samodzielnie.
a kto mówi, że są sprzeczne.Konto usunięte pisze: które są całkowicie sprzeczne z moimi osobistymi przekonaniami.
a może i generał jest naiwny.Konto usunięte pisze: Jestem naiwny
Oczywiście ,ze już się przymierzają tylko nie widzimy...Arno pisze: O ile zakład, porszę ludności, że takie bramki co są nad drogami, w krótce będą nam średnią liczyć? Z
Kiedyś raz jeden miałem taką sytuację(naprawdę niewiele brakowało) i do dziś jakiś lęk został. Najbardziej żałuję że nie zadzwoniłem na policję -kolega jechał ze mną i byłby świadkiem zamachu jakby nie patrzeć na życie; ciekawe w jakich kategoriach prawnych takie przypadki się traktuje.Arno pisze: albo TIR nie zjechał na lewy pas...
no to trzeba robić edity, inaczej abw rano niektórzy majaesilon pisze: ojej, sprawą szybkiegoopla zainteresował sie sam premier ,
esilon pisze: chyba zanosi się na słony mandat
Najwyraźniej ktoś skojarzył, że lud lubi takie igrzyska - i chętnie gania złych urzędników zamiast dobrego cara.esilon pisze: sprawą szybkiegoopla zainteresował sie sam premier
Nie, to jeszcze nie jego poraWiS pisze: Wszak po drodze, tak czy owak, jeszcze jest minister Nowak
A tam już czeka dzielna straż wiejska z trójnogiem i fotoradarem wielkości paczki papierosów . Czekają tak schowani że np siedzą po sklepem z butelka coca coli ubrani w ciuchy robocze .Piter 35 pisze:Nie, to jeszcze nie jego poraWiS pisze: Wszak po drodze, tak czy owak, jeszcze jest minister Nowak![]()
Trza będzie zainwestować w dobre zawieszenie i będzie się śmigało po wiejskich drogach
Kubik1 pisze: Po Skandynawii zrobiłem ok 30 kkm i nigdy nie widziałem przenośnych fotoradarów - nie wiem czy są dozwolone![]()