Oj tak, tak. Do dziś mam sentyment do czoperków. Kiedyś, jak wygram w totolotka to kupię se HarleyaLouCyphre pisze:To był bardzo fajowy motocyrkiel, big singiel ma w sobie "to coś" :)

Oj tak, tak. Do dziś mam sentyment do czoperków. Kiedyś, jak wygram w totolotka to kupię se HarleyaLouCyphre pisze:To był bardzo fajowy motocyrkiel, big singiel ma w sobie "to coś" :)
Saważ? ;)))gootek pisze: dlatego sprawiłem sobie garnek o pojemności 0,65 litra![]()
piękna sprawa, dla takiego nawet bym się nauczył toto powozić. jak byłem młody to mogłem mieć cały garaż motorów i części głównie z wojny ale poszło wszystko na złom. a teraz za R75 saharę albo zundappa z wózkiem wojennego to trzeba oddać majątek.Arno pisze: Mój kolega miał BMW z wojny w kotłowni. :)
UstawiłamKonto usunięte pisze:Doxa, a ustawiłaś hasło na routerze?
To chyba zależy od od rozmiaru szkód, a dokładniej od kosztu naprawy.l_ewy pisze:Na szczęście tracisz tylko 10%
vibowit pisze: To chyba zależy od od rozmiaru szkód, a dokładniej od kosztu naprawy.
Dzięki za wyrazyl_ewy pisze: Na szczęście tracisz tylko 10% (szklanka zawsze jest w połowie pełna)![]()
Doxa pisze: moja zniżka w ubezpieczalni poszła papa
Przykra sprawa. Może sprawca poczuje się do refundacji straty zniżki ubezpieczeniowejDoxa pisze: Pożyczyłam samochód (nie, nie forka na szczęście) i stłuczka. Nie martwię się tym gratem, bo straty niewielkie, naprawi się. Ale moja zniżka w ubezpieczalni poszła papa
![]()
Robert, Ty się nie dziw. Przecież to najlepszy czas by się urwać z choinki.rrosiak pisze:mały 5150, no to się wykazałeś spostrzegawczością i refleksem![]()
Ja też mam łeb ucięty i miałem się nawet obrazić, ale przywykłem
vibowit pisze: Przecież to najlepszy czas by się urwać z choinki.
Mam taką nadzieję, póki co twierdzi, że pokryje różnicę. Zobaczymy jak przyjdzie czas płatnościSo What! pisze: Może sprawca poczuje się do refundacji straty zniżki ubezpieczeniowej![]()
Jak to nie masz? Widziałam i to nawet dwiemały 5150 pisze:vibek, przecież ja nie mam choinki
LouCyphre pisze: drzwi mi zdeformowała w aucie