Za tydzień Ciebie też postawimy do pionu.

Wylewka samopoziomująca i będzie jak nowy ;)) Najważniejsze, że w chwili przyjmowania ciężaru na blachę, pod nią nie było żadnej głowy.LouCyphre pisze: dach twojego powozu sie zreaqnimuje
żeby potem szybko i skutecznie wypoziomowaćvibowit pisze:
Za tydzień Ciebie też postawimy do pionu.![]()
Bo go nie wyprowadzisz bez wiadra szpachli.remek pisze:dobra, to teraz wytłumaczcie mnie laikowi dlaczego dach wgnieciony przez śnieg trzeba wymienić.
WiS pisze: Najpierw, od rana, w realu - teraz także na forum. Nawet na PW
WiS pisze: Doczekajmy tego z jak najmniejszymi stratami w ludziach i sprzęcie.
Pączka se pierdyknij i nie kombinuj tyle.WiS pisze:Zauważyłem ponadprzeciętne stężenie złych emocji w atmosferze.
vibowit pisze: Pączka se pierdyknij i nie kombinuj tyle.
Jak tak dalej pójdzie, to bal zakończy się niezłą wiejską rozpierduchąmichal pisze:Racja. Liczę na podładowanie pozytywnego filingu na balu
Nastawiałeś się na tańce?Konto usunięte pisze: Jak tak dalej pójdzie, to bal zakończy się niezłą wiejską rozpierduchą![]()
Jak będziemy mieli dobry tajming to może i filing się poprawi.michal pisze:Racja. Liczę na podładowanie pozytywnego filingu na balu
Tomek, dopiero teraz Ciebie dopadły mroczne projekcje i negatywne wibracje?Konto usunięte pisze:Jak tak dalej pójdzie, to bal zakończy się niezłą wiejską rozpierduchąmichal pisze:Racja. Liczę na podładowanie pozytywnego filingu na balu
vibowit pisze: Jak będziemy mieli dobry tajming to może i filing się poprawi.![]()
vibowit pisze: Pączka se pierdyknij i nie kombinuj tyle.
Nie jem dzisiaj pączków, bo się odchudzam przed balem. Niestety, mój kostium nie jest z gumymichal pisze: Liczę na podładowanie pozytywnego filingu na balu
sfuksowanie na tapecie...?michal pisze: zfokusowanie się na targecie