Jako, że podobno tylko winni się tłumaczą - nic nie napiszęKruszyn pisze: Jak citan, jedzie na Chlejady to ja nie bo jeszcze okaże się jednak dusicie z Srebrnej Góry
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
LouCyphre pisze: Ja tam się cieszę, będę mógł ze wszystkimi się napić![]()
Aż sprawdziłem, czy przypadkiem nie zostałem usunięty z listy
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
ech.. pierwsze osobiste ręczne mycie w tym roku i jednak to, co kilka razy słyszałem, jako uderzające, bliżej nie zidentyfikowane obiekty, które wydawaołby się nie zostawiły śladu, zostawiły rany... I również potwierdziło się, że ludzie w d... mają stojące z boku samochody jak wysiadają
Ech.. no ale od tego jest fura, żeby nią jeździć.. W stanie super igła są tylko te, które stoją w garażu... 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Mają. Jeden taki przyłożył drzwiami w brawurię podczas gdy siedzieliśmy w środku. Wystartowałem do gościa i pytam, dlaczego obija mój samochód. A on na to, że wiatr wiał... Tak jakby ten fakt spostrzegł dopiero w momencie otwierania drzwi... Na moją sugestię, że jak wiatr wieje, to drzwi trzeba trzymać zrobił tylko tępą minę i czym prędzej odjechał.eMTi pisze: I również potwierdziło się, że ludzie w d... mają stojące z boku samochody jak wysiadają![]()
![]()
![]()
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
to mi pszypomniało sytuację, jak mój Tata kiedyś wysiadał na parkingu pod jednym z marketów. Wiał dosyć mocny, porywisty wiatr, który w jednym z podmuchów wyrwał z ręki drzwi, które uderzyły w samochód obok... W lexusa.. Na szczęście śladu nie było, ale wyskoczyła z niego laska od razu z awanturą, na co mój Tata spokojnie mówi, że bardzo przeprasza, ale trzymał drzwi, jednak podmuch był na tyle silny, że mu je wyrwało... Na co laska z pretensjami, że guzik prawda i żeby Tata nie ściemniał.. I już chciała wejść do samochodu, kiedy zawiał znowu wiatr i wyrwał je drzwi, które uderzyły w furę z drugiej strony.... Laska miała głupia minę.. 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Tego dnia wiatr był silny, owszem. Ale mi nie wyrwał drzwi, bo po prostu je mocno trzymałem (takie proste skojarzenie: wieje wiatr -- trzymaj drzwi całą łapą). Facet natomiast pieprznął drzwiami i gdybym nie wyskoczył doń z ryjem, to nawet by nie spostrzegł, ze coś takiego się stało.
Jak parę lat temu, w podobny sposób, zostawiłem na jakimś Transicie biały ślad, to zostawiłem też kartkę z numerem telefonu za wycieraczką. Właściciel Transita zadzwonił i był zdziwiony, że mu truję zadek takimi pierdołami, ale jakoś sumienie miałem spokojniejsze.
r.
Jak parę lat temu, w podobny sposób, zostawiłem na jakimś Transicie biały ślad, to zostawiłem też kartkę z numerem telefonu za wycieraczką. Właściciel Transita zadzwonił i był zdziwiony, że mu truję zadek takimi pierdołami, ale jakoś sumienie miałem spokojniejsze.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
i Twoje podejście mi się podoba...
We mnie z pół roku temu koleś przyładował drzwiami, aż się samochód zatrząsł... Lał niestety deszcz i bardzo wnikliwe oględziny nic nie dały, bo wydawało się, że wszystko jest ok... Mimo wszystko profilaktycznie wziąłem od gościa nr tel. Jak się potem okazało, nie było ok, bo było aż wgniecenie...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
rano, po przyjeździe z Waw stwierdziłem rozbitą szybę w mieszkaniu*
qwa, kogoś boli Subaru czy ki czort. Przecież ono nawet nie jest drogie.
Zawezwałem Policję, stwierdzili wybicie szyby.
*mniej więcej miesiąc temu dwie poleciały
qwa, kogoś boli Subaru czy ki czort. Przecież ono nawet nie jest drogie.
Zawezwałem Policję, stwierdzili wybicie szyby.
*mniej więcej miesiąc temu dwie poleciały
remek, może masz jakąś cichą wielbicielkę 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
remek, wyrazy coś ci ta Galeria w sąsiedztwie nie służy 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
remek, wyrazy...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
FUX pisze: Może jakiś monitoring przez szyby?
+ może jakaś folia na szybę by nic do środka nie wleciało... bo jak ktoś ma taką fantazję i kamieniami ciska, to może w końcu mu się znudzi i poszuka jakichś mocniejszych doznań i poleci butelka z benzyną/farbą i wtedy to dopiero nieszczęście będzie gotowe...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Panie i Panowie co sie dzieje z kropką? Od kilku o ile nie kilkunastu godzin kropka jest niedostepna. Ktos ma jakies dokladniejsze info? Jakas grubsza awaria?
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
No to sie kiepsko przygotowali jak widac po efektach.lukass pisze: Serwer jest zmieniany
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2010, o 22:48 przez Tasior_Miedziak, łącznie zmieniany 1 raz.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
Tasior_Miedziak pisze: Jakas grubsza awaria?
Zapewne, widać to po liczniku odwiedzin u nas
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki