Widzę, że mimo młodego wieku, wartości Socjalistycznej Ojczyzny nie są Ci obce.remek pisze:Obywatelu. Zadasz czystosci - zachowaj ja sam
I tak trzymać!

Widzę, że mimo młodego wieku, wartości Socjalistycznej Ojczyzny nie są Ci obce.remek pisze:Obywatelu. Zadasz czystosci - zachowaj ja sam
Rasowej? ;)))remek pisze: Obywatelu. Zadasz czystosci - zachowaj ja sam![]()
odcinek zaczynający się gdzieś na wysokości budynku Poczty Polskiej/Tesco (ul. Dobrego Pasterza) do wiaduktu nad ul. 29 listopada jechałem ponad 1h. (normalnie przelatuje się to w 5 minut, gdy jest korek to maks 20)WRC fan pisze:Barthol, ja dziś do pracy jechałem 1 h 20 minut, normalnie max 20 minutKoszmar...
Ach tak. To od tej pory Ty płacisz za naprawyremek pisze:Dla ożycia po 6 godzinie zacząłem zmieniać biegi bez sprzęgła - ach ta adrenalinka![]()
nubirą jechałem, skrzynki tanie
spoko mam w tym wprawębarbie pisze: Ach tak. To od tej pory Ty płacisz za naprawy![]()
Generalnie to trudniej wyjąć niż włożyć.remek pisze:W subaraku byłoby za drogo w razie nietrafienia
Dziś byłem w InterCarsie na Centralnej i panował tam lekki popłoch. Zastanawiali się czy ewakuować samochody na bezpieczniejszy teren.Barthol pisze: Swoją drogą to ciekawe czy STT (warsztat Kuzaja na ul. Ciepłowniczej) jak i kilka firm z okolicy, szykuje się do ewakuacjibo między nimi a Wisłą jest tylko wał
widziałem na zdjęciach Primara (picasa), że nie jest tam wesołoWRC fan pisze:Dziś byłem w InterCarsie na Centralnej i panował tam lekki popłoch. Zastanawiali się czy ewakuować samochody na bezpieczniejszy teren.Barthol pisze: Swoją drogą to ciekawe czy STT (warsztat Kuzaja na ul. Ciepłowniczej) jak i kilka firm z okolicy, szykuje się do ewakuacjibo między nimi a Wisłą jest tylko wał
wyciągasz bez problemu, problem większy z wbiciemvibowit pisze: Generalnie to trudniej wyjąć niż włożyć.![]()
Widziszburat pisze: żebym się nie bał bo jego pies jest niegroźny"
nie powinni mu dać mandatu , tylko zabrać psa i wpier...ol spuścić i tak jak mówi barbie, dożywotnio zakazać posiadania nawet chomikaPiter 35 pisze:
Ja podła menda kiedyś zadzwoniłem na Police jak widziałem jak w parku taka bestyja skakała do ludzi . Zjawili się bardzo szybko i Paniczyk dostał mandacik