Barton, jak widać na załączonym filmie, to atrakcja dla młodzieńców.barton pisze:coś dla dziada, który jest sentymentalny
Sentymentalne dziady wybierają Polonezy...
a te mniej sentymentalne... jakieś rwd zza Odry.

Barton, jak widać na załączonym filmie, to atrakcja dla młodzieńców.barton pisze:coś dla dziada, który jest sentymentalny

a oni po 15 latach zaczną się zastanawiać dlaczego to auto jeździ cały czas a ich kolejny passat ciągle w serwisiebarton pisze: nie kłuć w oczy zazdrosnych sąsiadów, ze wydał na ternenówkę jakieś 250k i będzie mógł im spokojnie wkręcić, że to było coś z przedziału 2,5-25k

j33mbo pisze: A co ono jest "ze złota"?
Można jechać jeszcze kilkoma innymi autami.gregski pisze:j33mbo pisze: A co ono jest "ze złota"?
buschtaxi, na pewno jest kultowa, do afryki sie innym nie jedzie.

a mi robibarton pisze: no nie robi mi ten Aston

Racja, że wiele rzeczy u nich kuleje i można mieć sporo zastrzeżeń do tego jak są traktowani klienci na naszym rynku.stefanekmac pisze:A ja żeby zajrzeli na forum forda , zobaczą ile się czeka na nowe auto, ile jest aut sprawnych nowych , jak ford szanuje nowych posiadaczy aut, jak to wygląda za miedzą.Dupa i kamieni kupa.To tylko cytat z jakiejś rozmowy u Sowy.

, ciekawe jak to będzie jeździć
 , ciekawe jak to będzie jeździć   Na filmie super
 Na filmie super  
Myślę, że może być tak jak zapowiadał na ostatnim filmie ich wódz, to znaczy że taki leszcz jak ja będzie umiał sobie z nim łatwo poradzić.Piter 35 pisze:Dźwięk silnika super, ciekawe jak to będzie jeździć
Na filmie super

Ciekawe jak będzie z awaryjnościąЛукашэнка pisze: Myślę, że może być tak jak zapowiadał na ostatnim filmie ich wódz, to znaczy że taki leszcz jak ja będzie umiał sobie z nim łatwo poradzić.