Barton, jak widać na załączonym filmie, to atrakcja dla młodzieńców.barton pisze:coś dla dziada, który jest sentymentalny
Sentymentalne dziady wybierają Polonezy...
a te mniej sentymentalne... jakieś rwd zza Odry.

Barton, jak widać na załączonym filmie, to atrakcja dla młodzieńców.barton pisze:coś dla dziada, który jest sentymentalny
a oni po 15 latach zaczną się zastanawiać dlaczego to auto jeździ cały czas a ich kolejny passat ciągle w serwisiebarton pisze: nie kłuć w oczy zazdrosnych sąsiadów, ze wydał na ternenówkę jakieś 250k i będzie mógł im spokojnie wkręcić, że to było coś z przedziału 2,5-25k
j33mbo pisze: A co ono jest "ze złota"?
Można jechać jeszcze kilkoma innymi autami.gregski pisze:j33mbo pisze: A co ono jest "ze złota"?
buschtaxi, na pewno jest kultowa, do afryki sie innym nie jedzie.
a mi robibarton pisze: no nie robi mi ten Aston
Racja, że wiele rzeczy u nich kuleje i można mieć sporo zastrzeżeń do tego jak są traktowani klienci na naszym rynku.stefanekmac pisze:A ja żeby zajrzeli na forum forda , zobaczą ile się czeka na nowe auto, ile jest aut sprawnych nowych , jak ford szanuje nowych posiadaczy aut, jak to wygląda za miedzą.Dupa i kamieni kupa.To tylko cytat z jakiejś rozmowy u Sowy.
Myślę, że może być tak jak zapowiadał na ostatnim filmie ich wódz, to znaczy że taki leszcz jak ja będzie umiał sobie z nim łatwo poradzić.Piter 35 pisze:Dźwięk silnika super, ciekawe jak to będzie jeździć
Na filmie super
Ciekawe jak będzie z awaryjnościąЛукашэнка pisze: Myślę, że może być tak jak zapowiadał na ostatnim filmie ich wódz, to znaczy że taki leszcz jak ja będzie umiał sobie z nim łatwo poradzić.