Ale Ona ma taki subtelny stylDido pisze:Jak dla mnie to fotomontaż, zbyt męski zegarek ma do takiej sukienki![]()
![]()

http://sport.dziennik.pl/sporty-zimowe/ ... bieta.html
Ale Ona ma taki subtelny stylDido pisze:Jak dla mnie to fotomontaż, zbyt męski zegarek ma do takiej sukienki![]()
![]()
duża łapa duży sikorDido pisze:Jak dla mnie to fotomontaż, zbyt męski zegarek ma do takiej sukienki![]()
![]()
He,he dobre OBKOBK H6 pisze: za parę lat okaże się że to nie była Marit, tylko Marjan Bjergen
He,he a dla postronnego obserwatora wydaje się to takie łatwe ale jak sam spróbuje to już tak łatwo nie jestArti pisze: Ostatniej niedzieli robiąc rozgrzewkę przed startem spotkałem w ustronnym zaułku sosnowego lasu trenującą naszą złotą Justynę. Robi wrażenie jak lekko leci sobie łyżwą tam gdzie człowiek wypruwa flaki
Mam szacunek do takich sportowców , ale dopingiem się brzydzę. Justyna też się potknęła ale jej wybaczyłem bo od tamtej pory nic u niej nie wykryli. Jak wygrywać to czysto, niestety w dzisiejszym sporcie jest to coraz trudniejsze, że nie wspomnę o amatorach co wciągają tussipectArti pisze: Dopingując się czy nie, wszystkie te biegaczki wkładają nieludzki wysiłek w treningi i znoszą taki ból przy którym normalni ludzie dawno by skapitulowali.
w temacie-jest śnieg ? w SzklarskiejArti pisze:
Udało mi się wczoraj kupić ostatnie w Szklarskiej Porębie bilety )
jest, jest. Cała kupaKonto usunięte pisze: w temacie-jest śnieg ? w Szklarskiej
To nie uśmiech. To grymas.Gump pisze:no i ten uśmiech na buzi mówi wszystko
Dzięki ale w lato mam rower i starty w maratonach. Ale może kiedyś.Gump pisze: Arti, może chcesz wystartować w Rzeźniku
Szurkowski tak naprawdę rozwinął skrzydła w wieku 24 -25 lat im później zaczniesz tym mniej wyeksploatowany organizm.Kubik pisze: A tak wracając do Justyny ....
Ona ma figurę normalnej laski i bez przerostu mięśni . Pamiętajcie że Justyna zaczęła wyczynowo uprawiać sport w wieku 15 lat
Pomijam ten temat ze względu na szacunek do Justyny.Kubik pisze: Chodziło o to że ktoś z zemsty jej podał doping a nie wzięła świadomie .
Tylko jakich bo są różne pojemniki np. z witaminami, same pojemniki nie świadczą jeszcze o dopingu, ja się dopinguję miodemKubik pisze: W mojej ulubionej okolicy czasami trenują juniorzy ze Szwedzkiej kadry i tych pojemników jest potem mnóstwo
Właśnie z rowerem możesz przyjechać i potrenować, ja mam już żonę z nadbagażem jest ciężkoArti pisze: Dzięki ale w lato mam rower i starty w maratonach. Ale może kiedyś
jeszcze raz to napisz, bo nie kumamKubik pisze: A gdy ktoś pisze o jej wpadkę z dopingiem , to przypominam że dostała małą odstawkę raczej a nie karę . Chodziło o to że ktoś z zemsty jej podał doping a nie wzięła świadomie .