Złota Justyna

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
rrosiak
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Duża Dacia :)
Polubił: 129 razy
Polubione posty: 198 razy

Re: Złota Justyna

Post 8 sty 2012, o 21:55

Dido pisze:Jak dla mnie to fotomontaż, zbyt męski zegarek ma do takiej sukienki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale Ona ma taki subtelny styl :mrgreen:

http://sport.dziennik.pl/sporty-zimowe/ ... bieta.html

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - :giggle:
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów. :idea:

burat
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Łosiarrii , Baśka
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 8 sty 2012, o 21:59

coś czuje w powietrze nowe porównania bo "eNeRDowskie pływaczki" niedługo zastąpią "Norweskie biegaczki" :giggle: :giggle: :mrgreen: :mrgreen:
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" :mrgreen:

Dido
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: To samo stado

Post 8 sty 2012, o 22:26

Po dokładnym obejrzeniu wszystkich materiałów, wycofuję się z fotomontażu i współczuję temu, kogo ona przytuli :giggle:
Wyselekcjonowany babochłop :mrgreen:

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 67 razy
Polubione posty: 74 razy

Post 8 sty 2012, o 23:11

Dido pisze:Jak dla mnie to fotomontaż, zbyt męski zegarek ma do takiej sukienki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
duża łapa duży sikor :lol:

busik
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: DS5
Polubił: 48 razy
Polubione posty: 117 razy

Post 9 sty 2012, o 12:34

za parę lat okaże się że to nie była Marit, tylko Marjan Bjergen
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski

Gump
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
Polubił: 29 razy
Polubione posty: 85 razy

Post 9 sty 2012, o 12:38

OBK H6 pisze: za parę lat okaże się że to nie była Marit, tylko Marjan Bjergen
He,he dobre OBK :mrgreen:
Legio Patria Nostra

"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 9 sty 2012, o 12:49

No tak. Nie chciałbym bronić Norwegów, bo to całe zamieszanie z astmą jest śmieszne, ale...
Wszystkim zapamiętałym obrońcom równości i uczciwości w sporcie przypomnę, że Justyna była kiedyś zdyskwalifikowana za stosowanie dopingu, więc... za nią też coś tam się ciągnie. Dzisiejszy sport (choć dawniejszy też) opiera się w dużej mierze na farmakologii i byciu sprytniejszym od komisji antydopingowych. A i sposób działania tych komisji to niezła pożywka dla wyznawców spiskowych teorii. Ot.. taki lajf.
czarne jest piękne...

barton
6 gwiazdek
Polubione posty: 2 razy

Post 9 sty 2012, o 15:05

Materiał filmowy do fotki bicka Marit :mrgreen:

Link: http://www.youtube.com/watch?v=Sr1jB8KyUUM
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: GT Rally Car & STI GH

Post 17 sty 2012, o 13:42

Ostatniej niedzieli robiąc rozgrzewkę przed startem spotkałem w ustronnym zaułku sosnowego lasu trenującą naszą złotą Justynę. Robi wrażenie jak lekko leci sobie łyżwą tam gdzie człowiek wypruwa flaki. :-d

A, że Marit wygląda tak jak wygląda to chyba nic dziwnego. Przecież każdy sport wyczynowy niesie za sobą pewne wynaturzenia sylwetki. Dopingując się czy nie, wszystkie te biegaczki wkładają nieludzki wysiłek w treningi i znoszą taki ból przy którym normalni ludzie dawno by skapitulowali.
Obrazek

Gump
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 17 sty 2012, o 19:32

Arti pisze: Ostatniej niedzieli robiąc rozgrzewkę przed startem spotkałem w ustronnym zaułku sosnowego lasu trenującą naszą złotą Justynę. Robi wrażenie jak lekko leci sobie łyżwą tam gdzie człowiek wypruwa flaki
He,he a dla postronnego obserwatora wydaje się to takie łatwe ale jak sam spróbuje to już tak łatwo nie jest :mrgreen:
Arti pisze: Dopingując się czy nie, wszystkie te biegaczki wkładają nieludzki wysiłek w treningi i znoszą taki ból przy którym normalni ludzie dawno by skapitulowali.
Mam szacunek do takich sportowców , ale dopingiem się brzydzę. Justyna też się potknęła ale jej wybaczyłem bo od tamtej pory nic u niej nie wykryli. Jak wygrywać to czysto, niestety w dzisiejszym sporcie jest to coraz trudniejsze, że nie wspomnę o amatorach co wciągają tussipect :-|
Legio Patria Nostra

"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 23 sty 2012, o 13:57

Lansowałem się na fb ale i tu się pochwalę. :-)
Wczoraj w Jakuszycach udało mi się wygrać w swojej kategorii wiekowej jedną z edycji zawodów w narciarstwie biegowym organizowanych przez Salomona. Startowaliśmy w Harrachovie i trasa na 20 km prowadziła głównie pod górę. Godziny treningów, pracy nad techniką i przygotowywania sprzętu zaprocentowały. 8-)
Obrazek

8 sekund za mną na mecie zameldował się Konrad Wasilewski ze złotej czwórki z Pekinu, więc towarzystwo nie byle jakie. :-d

Udało mi się wczoraj kupić ostatnie w Szklarskiej Porębie bilety na Puchar Świata i naszą królową nart będę w połowie lutego podziwiał na żywo. Jak któryś z forumowiczów też się wybiera to niech da cynk! ;-)
Obrazek

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 309 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 23 sty 2012, o 14:21

Arti, rewelacja :thumb: Gratulacje :thumb:

Piter 35
6 gwiazdek
Polubił: 181 razy
Polubione posty: 109 razy

Post 23 sty 2012, o 14:22

Arti, gratulacje :!: , będziemy Ci mówić Terminator :thumb:

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 67 razy
Polubione posty: 74 razy

Post 23 sty 2012, o 14:35

Arti pisze:
Udało mi się wczoraj kupić ostatnie w Szklarskiej Porębie bilety )
w temacie-jest śnieg ? w Szklarskiej
bo córę wysłałem na obóz narciarski
ale im komórki zabrali :lol: wychowawcy to nie wiem czy na waruny do nauki

hornet
2 gwiazdki
Auto: bug

Post 23 sty 2012, o 15:55

Arti, znam traskę więc powiem tylko tyle- pełen szacun :o i wielkie gratki za wynik. Ktoś kto nie próbował to nie ma zielonego pojęcia o so chodzi.
Konto usunięte pisze: w temacie-jest śnieg ? w Szklarskiej
jest, jest. Cała kupa :-)

inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: pojazd wolnobieżny
Polubił: 421 razy
Polubione posty: 361 razy

Post 23 sty 2012, o 16:02

Arti, teraz na imprezach zamiast wódki i kiełbasy będą kiełki i sok z brukwi :->
a serio to gratulacje, oby ktoś wkrótce założył wątek Złoty Arti :thumb:
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!

Gump
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 23 sty 2012, o 16:09

Arti, no jak nic musisz tu do mnie przybyć w lecie z rowerem :mrgreen: bo na nartach jeszcze nie biegam :->
Gratulacje wielkie ukłony , no i ten uśmiech na buzi mówi wszystko :mrgreen:
Legio Patria Nostra

Rzeźnika "

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 23 sty 2012, o 16:48

Gump pisze:no i ten uśmiech na buzi mówi wszystko :mrgreen:
To nie uśmiech. To grymas. :mrgreen:

Arti! :thumb:
czarne jest piękne...

liwit
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: A6 vel Odi
Polubił: 3 razy

Post 23 sty 2012, o 19:38

Arti Gratuluję!!!
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/

Gump
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 23 sty 2012, o 20:41

Arti, może chcesz wystartować w Rzeźniku :?: właśnie ruszyły zapisy jeżeli będzie powyżej 400 osób to zostaną wprowadzone limity.
Już się szatany zapisują kurde czujnym trzeba być :mrgreen:
Legio Patria Nostra

Rzeźnika "

vicu
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: OBK

Post 24 sty 2012, o 10:51

Arti, wielkie gratulacje! Satysfakcja po samym "tylko" ukończeniu biegu jest wielka, a jak się jeszcze wygra, to już mega wypas! Winszuję :thumb:
Obrazek

"Speed never killed anyone, suddenly becoming stationary, that's what gets you." - J. Clarkson

Arti
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 24 sty 2012, o 11:40

Dzięki wszystkim! :-d Cieszę się, że się podoba hehehehe ;-)
Mam teraz jeszcze większą motywację żeby napierać w następnych biegach, po 3 z 7 edycji prowadzę w generalce dla M2. :evilgrin: Zobaczymy czy cyborgi Czesi będą startować regularnie, oby nie. ;-)
Gump pisze: Arti, może chcesz wystartować w Rzeźniku
Dzięki ale w lato mam rower i starty w maratonach. Ale może kiedyś. ;-)
Obrazek

Kubik
4 gwiazdki
Auto: impreza

Post 24 sty 2012, o 12:09

A tak wracając do Justyny ....
Ona ma figurę normalnej laski i bez przerostu mięśni . Pamiętajcie że Justyna zaczęła wyczynowo uprawiać sport w wieku 15 lat :o .
Myślę że ma przed sobą jeszcze 10 lat startów . A gdy ktoś pisze o jej wpadkę z dopingiem , to przypominam że dostała małą odstawkę raczej a nie karę . Chodziło o to że ktoś z zemsty jej podał doping a nie wzięła świadomie .
W mojej ulubionej okolicy czasami trenują juniorzy ze Szwedzkiej kadry i tych pojemników jest potem mnóstwo :oops:

Gump
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 24 sty 2012, o 14:29

Kubik pisze: A tak wracając do Justyny ....
Ona ma figurę normalnej laski i bez przerostu mięśni . Pamiętajcie że Justyna zaczęła wyczynowo uprawiać sport w wieku 15 lat
Szurkowski tak naprawdę rozwinął skrzydła w wieku 24 -25 lat im później zaczniesz tym mniej wyeksploatowany organizm.
Kubik pisze: Chodziło o to że ktoś z zemsty jej podał doping a nie wzięła świadomie .
Pomijam ten temat ze względu na szacunek do Justyny.
Kubik pisze: W mojej ulubionej okolicy czasami trenują juniorzy ze Szwedzkiej kadry i tych pojemników jest potem mnóstwo
Tylko jakich bo są różne pojemniki np. z witaminami, same pojemniki nie świadczą jeszcze o dopingu, ja się dopinguję miodem :mrgreen:
Arti pisze: Dzięki ale w lato mam rower i starty w maratonach. Ale może kiedyś
Właśnie z rowerem możesz przyjechać i potrenować, ja mam już żonę z nadbagażem jest ciężko :giggle: ale Ty możesz śmiało przybyć.
Legio Patria Nostra

Rzeźnika "

j33mbo
5 gwiazdek

Post 24 sty 2012, o 14:29

Kubik pisze: A gdy ktoś pisze o jej wpadkę z dopingiem , to przypominam że dostała małą odstawkę raczej a nie karę . Chodziło o to że ktoś z zemsty jej podał doping a nie wzięła świadomie .
jeszcze raz to napisz, bo nie kumam :roll:

ODPOWIEDZ