Potrzebujecie widowni żeby się przerzucać argumentami?
Skorzystajcie z @.
Do naszej informacji już zostało podane co chcieliście.
WIATER Wrocław Rogowska Regeneracja zacisków UWAŻAJCIE
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
Re: WIATER Wrocław Rogowska Regeneracja zacisków UWAŻAJCIE
To moze dowiemy sie wreszcie, na czym polega magiczna regeneracja?
Nie mam sily czytac protokolow z zeznan ;) moze ktos podaumuje co takiego oznacza regenerowanie?
Nie mam sily czytac protokolow z zeznan ;) moze ktos podaumuje co takiego oznacza regenerowanie?
Piaskowanie i nowe gumki.
Tak kiedyś zrobili mi zaciski do wrxa. Wyszło super. Firma z okolicy Lublina
Tak kiedyś zrobili mi zaciski do wrxa. Wyszło super. Firma z okolicy Lublina
-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17 i 4 razy 4x4 - czyli w sumie 5 razy 4x4
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 146 razy
Jakbyś oddał do Wiater to by i ciekłyesilon pisze:Nie. Chciałem żeby były ładne

był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
nie ma to jak komentarz na wysokim poziomielukass pisze:Jakbyś oddał do Wiater to by i ciekłyesilon pisze:Nie. Chciałem żeby były ładne
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
ja sie usmialemsiewcu pisze:nie ma to jak komentarz na wysokim poziomielukass pisze:Jakbyś oddał do Wiater to by i ciekłyesilon pisze:Nie. Chciałem żeby były ładne

-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17 i 4 razy 4x4 - czyli w sumie 5 razy 4x4
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 146 razy
Siewcu - słownik języka polskiego polecam i hasła na literkę "S" - znajdziesz tam słowo "sarkazm"siewcu pisze:nie ma to jak komentarz na wysokim poziomielukass pisze:Jakbyś oddał do Wiater to by i ciekłyesilon pisze:Nie. Chciałem żeby były ładne

był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
-
Autoserwis
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Nie wiemy na czym polega "magiczna regeneracja", natomiast jeśli jest Pan ciekawy jak przebiega proces regeneracji w naszej firmie zapraszam na naszą stronę, niebawem będą dostępne oprócz opisu filmiki poklatkowe przedstawiające rózne etapy tego procesu.
Kolega "sarkastyczny" zapomniał dodać, że jesli po regeneracji w firmie Wiater zaciski by ciekły, zostałyby natychmiast naprawione w ramach rocznej gwarancji.
Nigdy nie można być pewnym, że coś się nie wydarzy dlatego dajemy gwarancję, montując czasami nowe czujniki temperatury czy inne elementy zdarza się, że mimo iż są firmowe i nie używane wcześniej, to są wadliwe lub źle działają, to samo jest z gumkami uszczelniającymi, na 100 zacisków np. do Mondeo MK3 zdarza się, że jedna gumka spuchnie i zacisk zaczyna się pocić od razu po montażu.
Zabiegi jakie wprowadziliśmy by maksymalnie ograniczyć tego typu działanie to m.in
1) test szczelności - na specjalnie przystosowym do tego urządzeniu (własna, prosta konstrukcja).
2) atrakcyjna cena montażu u nas w zakładzie, dzięki temu jeśli okaże się, że podczas próby ciśnieniowej na aucie zaczyna z zacisku lecieć płyn, demontujemy i poddajemy zacisk ponownej regeneracji.
3) ograniczamy wykonywanie innych usług i staramy się by w każdym tygodniu, jedna osoba robiła tylko zaciski - to pozwala skupić się w 100% na wykonywanych realizacjach, brak presji czasu pozwala na dokładniejsze wykonanie usługi.
Ciągle podnosimy jakość świadczonych usług, mamy też dystans do siebie i wiemy, że błędy się zdarzają - nie uciekamy od odpowiedzialności bo nie na tym rzecz polega, pozdrawiamy serdecznie. W razie pytań jesteśmy do dyspozycji.
Kolega "sarkastyczny" zapomniał dodać, że jesli po regeneracji w firmie Wiater zaciski by ciekły, zostałyby natychmiast naprawione w ramach rocznej gwarancji.
Nigdy nie można być pewnym, że coś się nie wydarzy dlatego dajemy gwarancję, montując czasami nowe czujniki temperatury czy inne elementy zdarza się, że mimo iż są firmowe i nie używane wcześniej, to są wadliwe lub źle działają, to samo jest z gumkami uszczelniającymi, na 100 zacisków np. do Mondeo MK3 zdarza się, że jedna gumka spuchnie i zacisk zaczyna się pocić od razu po montażu.
Zabiegi jakie wprowadziliśmy by maksymalnie ograniczyć tego typu działanie to m.in
1) test szczelności - na specjalnie przystosowym do tego urządzeniu (własna, prosta konstrukcja).
2) atrakcyjna cena montażu u nas w zakładzie, dzięki temu jeśli okaże się, że podczas próby ciśnieniowej na aucie zaczyna z zacisku lecieć płyn, demontujemy i poddajemy zacisk ponownej regeneracji.
3) ograniczamy wykonywanie innych usług i staramy się by w każdym tygodniu, jedna osoba robiła tylko zaciski - to pozwala skupić się w 100% na wykonywanych realizacjach, brak presji czasu pozwala na dokładniejsze wykonanie usługi.
Ciągle podnosimy jakość świadczonych usług, mamy też dystans do siebie i wiemy, że błędy się zdarzają - nie uciekamy od odpowiedzialności bo nie na tym rzecz polega, pozdrawiamy serdecznie. W razie pytań jesteśmy do dyspozycji.