Ogólnie to chyba za duże spięcie jest w temacie. Może jakieś wspólne piwko sponsored by SIP. Albo ognisko

...wichrzycieleQemezrp pisze: Witam Was moi drodzy!![]()
moglbym przysiac ze pogrubione jest skierowane bezposrednio do mnie.Qemezrp pisze: Remka pozdrawiam, chociaż twierdzę, że tylko idiota/naiwniak stwierdzi, że podpis z linkiem do kreski to coś niewinnego.
dzieki wiec, za to, ze pol roku moglem latac po forum z taka stopkaQemezrp pisze: czysta agitacja i zgodnie z linią kropki, moimi obowiązkami moda, oraz własnym przekonaniem dałem trzy paski.
to ciekawe. takie, napisze se co chce i najwyzej walne sie pasiorem, zeby wszyscy widzieli jaki to ja zajebisty jestemQemezrp pisze: Dodam też, czego wielu z Was stara się nie zauważać, że dałem sobie pasek za tę wypowiedź pod adresem Konto usuniętea.
Qemezrp pisze: Remka pozdrawiam, chociaż twierdzę, że tylko idiota/naiwniak stwierdzi, że podpis z linkiem do kreski to coś niewinnego. Dla mnie, po schizmie "kropkowo-kreskowej" to czysta agitacja i zgodnie z linią kropki, moimi obowiązkami moda, oraz własnym przekonaniem dałem trzy paski.
Większym przegięciem jest jak AK/Raju stosuje zwroty typu "po4turboliło" i dostaje "ostrzeżenie przed ostrzeżeniem"
Przemek,Qemezrp pisze:PNa forum administratorskim napisałem, skąd te paski - po okresie względnego ładu na forum SIP, od czasu zamieszania między 4Turbo a SIP dot. silników 2.5T pojawili się jak spod ziemi starzy forumowicze, którzy odeszli stamtąd w atmosferze delikatnie mówiąc mało przyjaznej, a firmy konkurencyjne w stosunku do SIP reklamują się coraz śmielej.
takie, napisze se co chce i najwyzej walne sie pasiorem, zeby wszyscy widzieli jaki to ja zajebisty jestem
... a teraz lece na obiadek
że teksty typu "po4turbolilo" są wyjątkowo niesmaczne i nie na miejscu - zwlaszcza spod klawiatury dealera SIP lub też osoby, która ma dostęp do jego konta.
To co 21.VI wpadasz na kiełbaskę pojednawczą?
To powinna być obowiązkowa lektura poranna wszystkich moderatorów, administratorów i innych "funkcyjnych" w wirtualnych społecznościach.Bergen pisze:Czytając wypowiedzi tych, którzy pisali że Przemeq czy Pumex już nie są tacy "jak dawniej", tak mi się skojarzyło:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Eksperyment_wi%C4%99zienny
pozdrawiam
Gospodarzem IMO jest Subaru Import Polska w osobie dyrektora Rogalskiego, którego darzę szacunkiem i wypowiedzi są na poziomie.Qemezrp pisze:Większym przegięciem jest jak AK/Raju stosuje zwroty typu "po4turboliło" i dostaje "ostrzeżenie przed ostrzeżeniem"
Jest tam gospodarzem, ma do tego prawo.
Jeśli człowiek, u którego jestem z wizytą, okazuję się chamem, to mam dwa wyjścia: więcej do niego przyjść, albo to zaakceptować (w przypadku przyjaciela jest trzecie: zwrócić mu uwagę). I właśnie to jest alternatywa, którą masz wobec AK/Raju.
Przecież i tak użytkownicy tego forum czytają tamto i na abarot. Czasami jednak pewne zagrywki są poniżej jakiejkolwiek granicy dobrego tonu - a w/w tekst niestety jest takową. Swoją drogą, banowaniem ludzi linkujących do tego forum czynisz jemu darmową reklamę :)Qemezrp pisze: że teksty typu "po4turbolilo" są wyjątkowo niesmaczne i nie na miejscu - zwłaszcza spod klawiatury dealera SIP lub też osoby, która ma dostęp do jego konta.
Wiesz, że jak to potwierdzę, to zaraz znajdzie się piętnastu, którzy to przekleją na "kropkę".
Na Forum.michal pisze: wypowiedzi są na poziomie.
Qemezrp pisze: eśli człowiek, u którego jestem z wizytą, okazuję się chamem, to mam dwa wyjścia: więcej do niego przyjść, albo to zaakceptować
Qemezrp pisze: wolałbym The Forum
Qemezrp, IMHO Twój problem wynika z czegoś, czego być może nie zauważyłeś. Z moderatora społecznego, który miał dbać o poziom i kulturę dyskusji, przeszedłeś mniej lub bardziej świadomie do roli moderatora, który ma dbać o interesy mocodawcy. To proste jak drut.
"Tamten" Przemeq (nie-mod) był jeszcze fajniejszy, bardziej wyluzowany. Zastanów się nad tym, dlaczego tak wiele osób o tym Ci życzliwie mówi. Może coś jest jednak na rzeczy.Qemezrp pisze: A co do eksperymentu więziennego: wiem, że nawet bliskie mi osoby, typu Bilex, twierdzą, że modowanie na forum SIP źle na mnie wpłynęło :twisted:.
To słowo nie za bardzo pasuje.So What! pisze: jeszcze
WiemEterycznyŻołądź pisze: To słowo nie za bardzo pasuje.