Chyba moje umiejętności nie są wystarczające żebym potrafił go dotrzeć według metody Edwina :-PGrzesiek_67 pisze:Bilexie a kontaktowałeś się w powyższej sprawie z Edwinem ???
Ma ciekawy i oryginalny patent na docieranie Forka 2,5 XT
Porównanie forków S-turbo, 2.0XT, 2.5XT i nowe 2.0 N/A
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Grzesiek_67, nie wiem jak Ty, ale ja piszę na siedząco 
PS Masz takie magiczne guziczki po prawej stronie każdego postu. Jeżeli chcesz zacytować fragment postu, to zaznaczasz tekst przeznaczony do cytowania i naciskasz trzeci przycisk od prawej (ten ze znaczkiem cudzysłowu). Jeżeli chcesz cytować całość, względnie nie chcesz, żeby Ci emotkonki zjadło - naciskasz przycisk drugi z prawej (znaczek cudzysłowu z ze słowem "cytuj").

PS Masz takie magiczne guziczki po prawej stronie każdego postu. Jeżeli chcesz zacytować fragment postu, to zaznaczasz tekst przeznaczony do cytowania i naciskasz trzeci przycisk od prawej (ten ze znaczkiem cudzysłowu). Jeżeli chcesz cytować całość, względnie nie chcesz, żeby Ci emotkonki zjadło - naciskasz przycisk drugi z prawej (znaczek cudzysłowu z ze słowem "cytuj").
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Czyli tak ? (próba z cytowaniem kompletnym)So What! pisze:Grzesiek_67, nie wiem jak Ty, ale ja piszę na siedząco
Dzięki. Już też usiadłem i fakt, jest dużooo wygodniej

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Konto usunięte, chciałem napisać jak najprościej 
Według Twojej wersji powinienem napisać "Spośród przycisków w prawym górnym rogu postu, który chcesz zacytować naciskasz, drugi od lewej" :-P
A poza tym zrozumiał więc się nie czepiaj
PS Naprawdę napisałbyś coś tak nieprecyzyjnego w tej umowie, którą zalałeś

Według Twojej wersji powinienem napisać "Spośród przycisków w prawym górnym rogu postu, który chcesz zacytować naciskasz, drugi od lewej" :-P
A poza tym zrozumiał więc się nie czepiaj

PS Naprawdę napisałbyś coś tak nieprecyzyjnego w tej umowie, którą zalałeś

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Re: Porównanie forków S-turbo, 2.0XT, 2.5XT i nowe 2.0 N/A
Konto usunięte pisze: Przymierzam się do drugiego forestera. Zastanawiam się nad używanym S-turbo, albo 2.0XT. Witek mi odradza S-turbo, bo twierdzi, że jeździ gorzej niż mój obecny wolny ssak 2.0.
Konto usunięte, no i jak tam

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Chyba kocha...ale niech On odpowieesilon pisze: Konto usunięte, no i jak tam

Brak podpisu.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
esilon,
ale na drodze (patrz wątek Pozdrawiamy się) czy na forum (patrz wszystkie wątki od godziny 18.00 LT) ?
Się trzymam, jak atomowa balia.
G.
ale na drodze (patrz wątek Pozdrawiamy się) czy na forum (patrz wszystkie wątki od godziny 18.00 LT) ?

Się trzymam, jak atomowa balia.
G.
Brak podpisu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Kocha, kocha.... holender czuję się jak zdrajca, bo nie chce mi się wsiadać do wolnego ssakaGrzesiek_67 pisze:Chyba kocha...ale niech On odpowieesilon pisze: Konto usunięte, no i jak tam

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Konto usunięte,
Tomek, bo jak zaczyna pomopować i słychac ten świst trubiny....to kurnia "oprócz błękitnego nieba nic mi więcej nie potrzeba".
Swoją droge coś Wam powiem drogie dziadki :
- mój forek jest na razie najdynamiczniejszym wehikułem, jakim przyszło mi się przemieszczać. Na hamowni 5,9 s do 100. Ale....pasażerowie to zawsze czują nieco inaczej, to tylko pilot widzi, jak szybciutko ucieka mu pas spod du..py....Lekki benek , ok. 48 ton, przyśpiesza do 100 km.h w 2.9 sekundy... Feel this and ...love this
To naprawdę jest radość.
Grzegorz
Tomek, bo jak zaczyna pomopować i słychac ten świst trubiny....to kurnia "oprócz błękitnego nieba nic mi więcej nie potrzeba".
Swoją droge coś Wam powiem drogie dziadki :
- mój forek jest na razie najdynamiczniejszym wehikułem, jakim przyszło mi się przemieszczać. Na hamowni 5,9 s do 100. Ale....pasażerowie to zawsze czują nieco inaczej, to tylko pilot widzi, jak szybciutko ucieka mu pas spod du..py....Lekki benek , ok. 48 ton, przyśpiesza do 100 km.h w 2.9 sekundy... Feel this and ...love this

To naprawdę jest radość.
Grzegorz
Brak podpisu.
Konto usunięte pisze: holender czuję się jak zdrajca, bo nie chce mi się wsiadać do wolnego ssaka
Konto usunięte, to nie zdrada, po prostu turbo rzondzi

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Grzesiek_67 pisze: - mój forek jest na razie najdynamiczniejszym wehikułem, jakim przyszło mi się przemieszczać. Na hamowni 5,9 s do 100.
To tylko tyle ile seryjny WRX.

Grzesiek_67, tak z ciekawości, ile to to Ci teraz pali w mieście/trasie przy spokojnej jeździe (nie chodzi mi o bicie rekordów na kropelce)? Więcej czy mniej niż przed maptekiem?
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
EterycznyŻołądź,
robiłem w Mapteku stage 3..więcej nie dało radki
, niestety A/T
Jak biłem rekord "o kropelce" 15/100, jak nie biłem ok. 18l/100, jak miałem wszystko w ....pie i chciałem sobie przypomnieć, jak startuje samolot 30l/100 km. O !
Frajda jednak jest ogromna w porównaniu z serią.
Grzegorz
PS. Daj wiarę albo nie..ale jak przy 200km/h puknę w gaz do podłogi, to potrafi jeszcze zredukować i odchodzić do licznikowych 240 plus poza skalę.
Lepsza skrzynia (mocniejszy konwerter, nowszy soft), nowy zamknięty lub półzamkniety blok EJ207 i myślę , że zejscie do około 5 s/100 km/h kest realne.
robiłem w Mapteku stage 3..więcej nie dało radki

Jak biłem rekord "o kropelce" 15/100, jak nie biłem ok. 18l/100, jak miałem wszystko w ....pie i chciałem sobie przypomnieć, jak startuje samolot 30l/100 km. O !

Frajda jednak jest ogromna w porównaniu z serią.
Grzegorz
PS. Daj wiarę albo nie..ale jak przy 200km/h puknę w gaz do podłogi, to potrafi jeszcze zredukować i odchodzić do licznikowych 240 plus poza skalę.

Lepsza skrzynia (mocniejszy konwerter, nowszy soft), nowy zamknięty lub półzamkniety blok EJ207 i myślę , że zejscie do około 5 s/100 km/h kest realne.

Brak podpisu.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Grzesiek_67, nie napisałeś czy seria więcej czy mniej paliła. Spalanie też masz podobne jak w seryjnym WRXie. Impreza rulez, a jeszcze dają felgi 17nastki w serii. 
Nie wiem jak to jest z A/T. W WRXie 0-100km/h to 2 biegi, w STi 3, a w Forku A/T?

Nie wiem jak to jest z A/T. W WRXie 0-100km/h to 2 biegi, w STi 3, a w Forku A/T?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
EterycznyŻołądź pisze: Spalanie też masz podobne jak w seryjnym WRXie
30l/100km w seryjnym WRX? a probowales wrzucic dwójke?