no co, co to ja szpiegem jestem, żebym wiedział, co kogoś rodzina ma w garażu?remek pisze: oj eMTi eMTi

no co, co to ja szpiegem jestem, żebym wiedział, co kogoś rodzina ma w garażu?remek pisze: oj eMTi eMTi
ky pisze: Pamiętaj, że w tym kraju krzyż jest święty.
eMTi pisze: no co, co to ja szpiegem jestem, żebym wiedział, co kogoś rodzina ma w garażu?![]()
No to pochwal się tym sti i już nie czaruj.Witek pisze:Ty naprawdę nic nie rozumiesz?
zamiast się nabijać, możesz po prostu powiedzieć co i jak.. Twoja mama kupiła coś nowego i tego sprezentowała Tobie? Skąd ja mam wiedzieć, ile wcześniej mieliście samochodów i z czym związana była sprzedaż nubiry... Możliwości i powodów mogło być naprawdę wiele, więc nie wiem, o co tyle hałasu...Witek pisze: Ty naprawdę nic nie rozumiesz?
raczej Panda Sportvibowit pisze:No to pochwal się tym sti i już nie czaruj.Witek pisze:Ty naprawdę nic nie rozumiesz?
Tak, wymieniałem 4. Także różnica nie będzie duża.eMTi pisze:vicu, a pozostałe też były prawie nowe? Bo jak tak, to się ciesz, bo inaczej musiałbyś kupować i zmieniać 4, a nie 1.....
Witek pisze:Tak samo jest fajny podatek za samochód, bo wymiana gotówki na auto to jest wzbogacanie się. A ja się pytam od kiedy? Auto traci na wartości szybciej niż gotówka, więc to jest ubiednianie się, no ale od obywatela trzeba ukraść każdy grosz.
Chloru pisze: Witek, a pracujesz Ty chociaz ?
Kruszyn pisze: O podatkach najwiecej wiedza Ci co ich nie płacą![]()
Chloru pisze: Witek, a pracujesz Ty chociaz ?
damaz pisze: no to wychodzi, że Witek może wiedzieć sporo...