Chyba oszczędzić, a nie zarobićstefanekmac pisze:
Chcecie zarobić w chwilę 42170 zł ? Kupcie INfinity ! Tyle opuszczają....
Auto dla dziada
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Auto dla dziada
- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 2268 razy
- Polubione posty: 137 razy
Nissana Patrola, lepiej brać z silnikiem 3.0 czy 2.8? Wsiadanie do tyłu przy wersji 3 drzwiowej jest bardzo kłopotliwe?
Jest ryzyko, musi być wybór.
2.8 bardzo trwały, oryginalnie niska moc, ale dobrze znosi tunning nawet do 200KM.ptk22 pisze:Nissana Patrola, lepiej brać z silnikiem 3.0 czy 2.8? Wsiadanie do tyłu przy wersji 3 drzwiowej jest bardzo kłopotliwe?
3.0 - problemy ze smarowaniem prowadzące do pękania tłoka. Wypalają się dziury w tłokach. Szczególnie w pierwszych rocznikach. Potem trochę poprawili.
Wsiadanie na tył 3-dzwiowej terenówki zawsze jest bardziej kłopotliwe.
Ja z tego powodu pozbyłem się 3-drzwiowego Pajero, gdy na świecie pojawili się mali bliźniacy.
Ale z drugiej strony, krótsze auto też ma swoje zalety. Podobnie, dłuższe ma inne zalety.
- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 2268 razy
- Polubione posty: 137 razy
Лукашэнка, dzięki za info. Auto ma być dla żony i właśnie foteliki mają być z tyłu. Czyli lepiej szukać 5 drzwiowej wersji z silnikiem 2.8? Tuning silnika nie jest potrzebny, jej taka moc wystarczy.
Jest ryzyko, musi być wybór.
Jeśli 5-dzwiowe nie jest za duże w sensie garażu, parkowania, itd to oczywiście takie kupuj.
Tak, silnik 2.8 jest OK.
Tak, silnik 2.8 jest OK.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
esilon pisze: Nie mogę przestać o nim myśleć![]()
uuuu.... aż tak? Robert Cię w nim dotykał czy jak?
Konto usunięte, świntuchu
Porsche masowało wszystkie zmysły tak że do dzisiaj pamiętam , jedynie brak możliwości sprawdzenia odczuć z gazem w podłodze pozostawił niedosyt :)
Porsche masowało wszystkie zmysły tak że do dzisiaj pamiętam , jedynie brak możliwości sprawdzenia odczuć z gazem w podłodze pozostawił niedosyt :)
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Nie świntuchu, tylko po prostu myślał, że inni też tak mieliesilon pisze:
Konto usunięte, świntuchu
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 200 razy
Nie, ale 2/3 drogi przez mękę już z mną. Sushi było na tyle dobre, że kolejny spacer do Kielc niewykluczonyesilon pisze: A ja się pytam czy Prrosie dotarte w końcu ?![]()
Trzeba było z nami jechać, to byś wiedziałKonto usunięte pisze: uuuu.... aż tak? Robert Cię w nim dotykał czy jak?![]()
Nie każdy zasługuje na takie względy jak TomekSo What! pisze: myślał, że inni też tak mieli![]()
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Sam byłem w szoku co do spalania u mnie. Da radę i nie jesteś emerytom.Bilex pisze:No way, że nie spali czy no way, że wytrzymam 140?
Co do auta to pomyśl nad wersją hellcat
Tez mamy zajefajne sushi! ;)rrosiak pisze:Nie, ale 2/3 drogi przez mękę już z mną. Sushi było na tyle dobre, że kolejny spacer do Kielc niewykluczonyesilon pisze: A ja się pytam czy Prrosie dotarte w końcu ?![]()
na Woli też dobre podają, pewno zgłodniejesz wracając z Berlinagregski pisze: Tez mamy zajefajne sushi! ;)
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Hej, no jakoś tak wyszło. Brakuje mi tylko kapeluszagregski pisze:Niuniek jezdzisz fiatem? Czesc!
:) ale rozumiem, ze jako drugim? ;)niuniek pisze:Hej, no jakoś tak wyszło. Brakuje mi tylko kapeluszagregski pisze:Niuniek jezdzisz fiatem? Czesc!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Miło Cię widzieć na forum Niuniekniuniek pisze:Kryzys panie, tylko jeden.
Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka
Nie pytałeś? Słyszałem, że byłeś z nim na browarku.Konto usunięte pisze:Miło Cię widzieć na forum Niuniekniuniek pisze:Kryzys panie, tylko jeden.
Wysłane z mojego E5823 przy użyciu TapatalkaCo u Barta?
Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka
O, tutaj dają ładny rabacik:So What! pisze:Chyba oszczędzić, a nie zarobićstefanekmac pisze:
Chcecie zarobić w chwilę 42170 zł ? Kupcie INfinity ! Tyle opuszczają....
http://otomoto.pl/oferta/aston-martin-d ... fad4335cd9
A biorąc pod uwagę dzisiejszy kurs eur/pln, to może i warto byłoby potraktować to auto jako bezpieczną lokatę polskich złotych?
Лукашэнка, pytanie jak tylko długo Aston pociągnie w Polsce bo w zeszłym roku 3 sztuki podobno sprzedali
A Prosiaczków wyszło ponad 800 sztuk. Żródło:
no i pytanie jak z gwarancją
Link: https://www.youtube.com/watch?v=-XtEgWzvhHs

no i pytanie jak z gwarancją
Link: https://www.youtube.com/watch?v=-XtEgWzvhHs
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
w Polsce, nieistotne.barton pisze:Лукашэнка, pytanie jak tylko długo Aston pociągnie w Polsce
(...)
no i pytanie jak z gwarancja
Poczekalbym, aż EUR będzie po 4.8 PLN i sprzedał bryke mafii albanskiej.
Gwarancja?
Mówisz, że się psuje mimo, że to prawie ręczna robota?
ech,gregski pisze:Mafia albanska nie kupuje aut, ona je bierze z ulicy ;)
no i w ten sposób zniechęciłeś mnie do takiego fajnego auta....