Chyba oszczędzić, a nie zarobićstefanekmac pisze:
Chcecie zarobić w chwilę 42170 zł ? Kupcie INfinity ! Tyle opuszczają....

Chyba oszczędzić, a nie zarobićstefanekmac pisze:
2.8 bardzo trwały, oryginalnie niska moc, ale dobrze znosi tunning nawet do 200KM.ptk22 pisze:Nissana Patrola, lepiej brać z silnikiem 3.0 czy 2.8? Wsiadanie do tyłu przy wersji 3 drzwiowej jest bardzo kłopotliwe?
esilon pisze: Nie mogę przestać o nim myśleć![]()
Nie świntuchu, tylko po prostu myślał, że inni też tak mieliesilon pisze:
Konto usunięte, świntuchu
Nie, ale 2/3 drogi przez mękę już z mną. Sushi było na tyle dobre, że kolejny spacer do Kielc niewykluczonyesilon pisze: A ja się pytam czy Prrosie dotarte w końcu ?![]()
Trzeba było z nami jechać, to byś wiedziałKonto usunięte pisze: uuuu.... aż tak? Robert Cię w nim dotykał czy jak?![]()
Nie każdy zasługuje na takie względy jak TomekSo What! pisze: myślał, że inni też tak mieli![]()
Sam byłem w szoku co do spalania u mnie. Da radę i nie jesteś emerytom.Bilex pisze:No way, że nie spali czy no way, że wytrzymam 140?
Tez mamy zajefajne sushi! ;)rrosiak pisze:Nie, ale 2/3 drogi przez mękę już z mną. Sushi było na tyle dobre, że kolejny spacer do Kielc niewykluczonyesilon pisze: A ja się pytam czy Prrosie dotarte w końcu ?![]()
na Woli też dobre podają, pewno zgłodniejesz wracając z Berlinagregski pisze: Tez mamy zajefajne sushi! ;)
Hej, no jakoś tak wyszło. Brakuje mi tylko kapeluszagregski pisze:Niuniek jezdzisz fiatem? Czesc!
:) ale rozumiem, ze jako drugim? ;)niuniek pisze:Hej, no jakoś tak wyszło. Brakuje mi tylko kapeluszagregski pisze:Niuniek jezdzisz fiatem? Czesc!
Miło Cię widzieć na forum Niuniekniuniek pisze:Kryzys panie, tylko jeden.
Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka
Nie pytałeś? Słyszałem, że byłeś z nim na browarku.Konto usunięte pisze:Miło Cię widzieć na forum Niuniekniuniek pisze:Kryzys panie, tylko jeden.
Wysłane z mojego E5823 przy użyciu TapatalkaCo u Barta?
O, tutaj dają ładny rabacik:So What! pisze:Chyba oszczędzić, a nie zarobićstefanekmac pisze:
w Polsce, nieistotne.barton pisze:Лукашэнка, pytanie jak tylko długo Aston pociągnie w Polsce
(...)
no i pytanie jak z gwarancja
ech,gregski pisze:Mafia albanska nie kupuje aut, ona je bierze z ulicy ;)