Mnie się podoba , a w szczególności akcja z gościem z navaryinquiz pisze: eMTi, tak się rodzą faszystowskie bojówki![]()

Mnie się podoba , a w szczególności akcja z gościem z navaryinquiz pisze: eMTi, tak się rodzą faszystowskie bojówki![]()
ee, to mi wyglada na Ryge lub inna wschodnioeuropejska stolice. Poza tym TAMTA miala uchylona szybke w kaskuvicu pisze: Chloru, a to przypadkiem nie poszukiwania Artiego?
np. w taki sposób:Witek pisze: Uważam, że te dobrze obrazują konsekwencje jazdy nie w pełnym kombinezonie.
A co za różnica, co kryje się pod kaskiem?Barthol pisze:fajna drobna blondynkaMam nadzieję, że kaszalot nie kryje się pod kaskiem
![]()
WitAce pisze: Mysle, ze jazda na motorze w takim stroju to po prostu jazda na krawedzi w kazdym tego slowa znaczeniu
no wiesz, są takie momenty w życiu, że w kasku się nie występujevibowit pisze:A co za różnica, co kryje się pod kaskiem?Barthol pisze:fajna drobna blondynkaMam nadzieję, że kaszalot nie kryje się pod kaskiem
![]()
![]()
Cała figura jest mniamvibowit pisze:Fajne nogi.
Nie podejrzewałem, że zamierzasz się umówić z tą konkretną panią ze zdjęcia.Barthol pisze:no wiesz, są takie momenty w życiu, że w kasku się nie występujei miło by było wiedzieć co tam się chowa
![]()
A Ty nie ;)vibowit pisze:Nie podejrzewałem, że zamierzasz się umówić z tą konkretną panią ze zdjęcia.Barthol pisze:no wiesz, są takie momenty w życiu, że w kasku się nie występujei miło by było wiedzieć co tam się chowa
![]()