Mnie się podoba , a w szczególności akcja z gościem z navaryinquiz pisze: eMTi, tak się rodzą faszystowskie bojówki![]()
COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
no koleżka w CLSie musiał być też w niezłym szoku
Z drugiej strony jakby trafili na jakiegoś mafiosa, to by się mogło skończyć nieciekawie 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
A potem bedzie mogl opowiadac wnukom jak to dziadek bral udzial w Powstaniu
Niezly kolo...
Niezly kolo...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
vicu, Ty to napisałeś 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
a widzieliście link pod spodem? 
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Godlik, chciałem tylko uściślić, czy o te chodziło eMTiemu...
Uważam, że te dobrze obrazują konsekwencje jazdy nie w pełnym kombinezonie.
Trzeba przyznać, że poszkodowana dość na luzie podchodziła do sprawy. Zdjęcia zrobiła i w ogóle... (chyba, że miała dobrą stabilizację obrazu w aparacie
).
Uważam, że te dobrze obrazują konsekwencje jazdy nie w pełnym kombinezonie.
Trzeba przyznać, że poszkodowana dość na luzie podchodziła do sprawy. Zdjęcia zrobiła i w ogóle... (chyba, że miała dobrą stabilizację obrazu w aparacie
ee, to mi wyglada na Ryge lub inna wschodnioeuropejska stolice. Poza tym TAMTA miala uchylona szybke w kaskuvicu pisze: Chloru, a to przypadkiem nie poszukiwania Artiego?
Life is a Joke !
Witek, tak, o tym linku mówiłem...

np. w taki sposób:Witek pisze: Uważam, że te dobrze obrazują konsekwencje jazdy nie w pełnym kombinezonie.
fajna drobna blondynka
Mam nadzieję, że kaszalot nie kryje się pod kaskiem
Ja kiedyś widziałem drobną brunetkę na jadowice zielone sportowej 600'tce kawasaki z plecakiem: Cookie Monster
btw. jak się człowiek na rowerze kręci po mieście (od kilku dni naginam tak po 30km średnio dziennie) to czasem trafiają się takie widoki (obrazek z sieci, ale wiadomo o co chodzi)

Ja kiedyś widziałem drobną brunetkę na jadowice zielone sportowej 600'tce kawasaki z plecakiem: Cookie Monster
btw. jak się człowiek na rowerze kręci po mieście (od kilku dni naginam tak po 30km średnio dziennie) to czasem trafiają się takie widoki (obrazek z sieci, ale wiadomo o co chodzi)

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Zauważyłem że na jutjubiku większość "hot chicks on motorbikes" jeździ w niepełnym stroju lub wcale.
Komentarze zazwyczaj dzielą się na takie, gdzie komentujący wyraża ochotę na miłosne pitigrilli (że użyjemy terminologii naszego znakomitego kolegi prof. Wiecha) z bohaterką nagrania i takie, gdzie komentujący wyzywa jadącą bez stroju od idiotek.
I tu zastanawia mnie to - dlaczego my, jakby z automatu, przejmujemy się czymś, co nas absolutnie nie dotyczy - głupotą i brakiem szacunku dla własnego
zdrowia wśród innych ludzi.
i chcemy tonąć w miłosnym pitigrilli z każdą która ma niepełny strój, jakiego rodzaju by nie był
Komentarze zazwyczaj dzielą się na takie, gdzie komentujący wyraża ochotę na miłosne pitigrilli (że użyjemy terminologii naszego znakomitego kolegi prof. Wiecha) z bohaterką nagrania i takie, gdzie komentujący wyzywa jadącą bez stroju od idiotek.
I tu zastanawia mnie to - dlaczego my, jakby z automatu, przejmujemy się czymś, co nas absolutnie nie dotyczy - głupotą i brakiem szacunku dla własnego
zdrowia wśród innych ludzi.
i chcemy tonąć w miłosnym pitigrilli z każdą która ma niepełny strój, jakiego rodzaju by nie był
Mysle, ze jazda na motorze w takim stroju to po prostu jazda na krawedzi w kazdym tego slowa znaczeniu, a takie rzeczy co niektorych strasznie nakrecaja na pitigrilli
Wystarczy sobie obejrzec film Crash
Wystarczy sobie obejrzec film Crash
A co za różnica, co kryje się pod kaskiem?Barthol pisze:fajna drobna blondynkaMam nadzieję, że kaszalot nie kryje się pod kaskiem
![]()
Fajne nogi.
czarne jest piękne...
WitAce pisze: Mysle, ze jazda na motorze w takim stroju to po prostu jazda na krawedzi w kazdym tego slowa znaczeniu

r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
ky, Gosciu zachowal sie jak prawdziwy facet. Najpierw spojrzal czy z maszyna wszystko w porzadku 
no wiesz, są takie momenty w życiu, że w kasku się nie występujevibowit pisze:A co za różnica, co kryje się pod kaskiem?Barthol pisze:fajna drobna blondynkaMam nadzieję, że kaszalot nie kryje się pod kaskiem
![]()
![]()
Cała figura jest mniamvibowit pisze:Fajne nogi.
Nie podejrzewałem, że zamierzasz się umówić z tą konkretną panią ze zdjęcia.Barthol pisze:no wiesz, są takie momenty w życiu, że w kasku się nie występujei miło by było wiedzieć co tam się chowa
![]()
czarne jest piękne...
A Ty nie ;)vibowit pisze:Nie podejrzewałem, że zamierzasz się umówić z tą konkretną panią ze zdjęcia.Barthol pisze:no wiesz, są takie momenty w życiu, że w kasku się nie występujei miło by było wiedzieć co tam się chowa
![]()