Zamkną nas, na bank zamkną. Za próbę wniesienia gandzi do sejmu.

Wydawało mi się, że przy twardszej sprężynie amortyzator ma jednak trochę lżej - część energii pochłania sprężyna.Azrael pisze: So What!, Jarek ma z przodu zmienione spręzyny na twardsze ale jeżeli cokolwiek to czyni to pracę amorka tylko cięższą.
Ok. Teraz już wiem, na czym to polega.Azrael pisze: So What!, obciążenia termiczne są większe bo spręzyna magazynuje więcej energii którą amor musi przyjąc na rebound. Ze skokiem to niema nic wspólnego bo Jarmaj nie ma niższych spręzyn tylko twardsze.
tak mi się wydaje, że jak się szybko jedzie to koła "przelatują" nad dziurami.Azrael pisze: Ja skrzywiłem kutąfelgę które w rajdach po sezonie proste potrafią być i nawet nie wiem kiedy.
za młody forumowo jestem na to, żeby wiedziećbarbie pisze:Myślę, że Arno chodziło o inne = nie SubarueMTi pisze:Arno, to polecam się spytać np. małego...Jemu nie nadążają z wymianami na gwarancji, wylały mu już kilka razy
![]()
Kilku innym osobom ponoć też... Lipny ten zawias, albo lipne sztuki do PL trafiają.
Arno też miał przygody z zawiasem w swoim STI z tego co pamiętam
heh... no to znaczy, że u mnie we Wro SS też odpada..Azrael pisze: wbrew pozorom Warszawa to naprawdę masakra dla zawieszenia. Ja skrzywiłem kutąfelgę które w rajdach po sezonie proste potrafią być i nawet nie wiem kiedy.
Stolnica, kawiorowe miasto, co się dziwićremek pisze:Wczoraj chyba pierwszy raz za PB98 zapłaciłem pow. 5pln
Kawior.jarmaj pisze: Tu na prowincji BP Ultimate dzisiaj była za 4,72!
kawiorore nie kawiorowe, w Bielawce benzyna była często droższa - bo się chłopaki dogadywali.jarmaj pisze: Stolnica, kawiorowe miasto, co się dziwić
to dlaczego o tym piszesz w coś niedobrego?Piter 35 pisze: Jalapeno Green Fajna , ostra , miodzio
Ja nie wiem gdzie on po to paliwo pojechał, ja ostatnio nawet zauważyłam, że potaniało coś paliwo bo za 4.64 na Neste było... no to żeby 40 groszy różnicy między Neste a Statoil?jarmaj pisze:Stolnica, kawiorowe miasto, co się dziwićremek pisze:Wczoraj chyba pierwszy raz za PB98 zapłaciłem pow. 5pln![]()
Tu na prowincji BP Ultimate dzisiaj była za 4,72!
Fakt, jeszcze trochę mi do ciebie brakujeLouCyphre pisze: lekko pikantna
A bo tu " Agent Dołu " się pojawiłremek pisze: to dlaczego o tym piszesz w coś niedobrego?
barbie pisze: Ja nie wiem gdzie on po to paliwo pojechał, ja ostatnio nawet zauważyłam, że potaniało coś paliwo bo za 4.64 na Neste było... no to żeby 40 groszy różnicy między Neste a Statoil?
Ale na przejażdżce fajnie było, nieLouCyphre pisze:FUX, Tu Cię mam, było kupić benzyniaka i na gaz przerobić