Ciekawie zrobili hamulunek tylny:
Auto dla dziada
Auto dla dziada
Duzy fiat z konczyna odpada, mam wymowke, nie mieszcze sie ;) z tylu zaskakujaco duzo miejsca, ale nie nad glowa 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Auto dla dziada
gregski pisze: z tylu zaskakujaco duzo miejsca
Dobra informacja bo obecnie żona narzeka
Auto dla dziada
Nie ma go jeszcze w salonach?
4C to jest to.
No i bmw M2 fajne, zwarte, przypomina cossiego, wystarczyl by mi na codzien ;)
4C to jest to.
No i bmw M2 fajne, zwarte, przypomina cossiego, wystarczyl by mi na codzien ;)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
esilon pisze: Alfa zawsze przodowała w rankingach spadków cen,
Nie wiadomo jak to będzie. Tu mam na przykład porównanie spadku wartości aut służbowych, i BMW czy Mercedes tracą więcej na wartości niż Skoda czy Toyota, więc różnie to bywa
http://mojafirma.infor.pl/moto/auto/zak ... dniej.html
Akurat porównania dla aut typu M czy AMG nie mam
http://www.samar.pl/__/43/43.t/1/Por-wn ... c=0,528722
Cena wyjściowa bardzo atrakcyjna, osiągi też
Chyba sobie kupię taki 3 letni - będzie kosztował połowę, więc cena już całkiem całkiem i dotarty też będzie
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
gregski pisze: Nie ma go jeszcze w salonach?
Już produkują, można zamawiać ale chyba w salonach jeszcze nie ma
4C fajne ale na funcara, jeździć tym na codzień się nie da
M2 nie znam
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
[img]//uploads.tapatalk-cdn.com/2016060 ... 0c7b1c.jpg[/img]
Tu grubo... Zrobilem maly spacer po http://www.parcovalentino.com/ i po raz kolejny przekonalem sie, ze zachwyt aktualna motoryzacja we mnie umiera. Za to modelki! ;) Starzeje sie
Tu grubo... Zrobilem maly spacer po http://www.parcovalentino.com/ i po raz kolejny przekonalem sie, ze zachwyt aktualna motoryzacja we mnie umiera. Za to modelki! ;) Starzeje sie
FUX chyba mial ostatnio inne zdanie, szczególnie na temat skodyKonto usunięte pisze: BMW czy Mercedes tracą więcej na wartości niż Skoda czy Toyota, więc różnie to bywa
a to nic nowego paniegregski pisze: Starzeje sie
ja na kryzys wieku średniego se... gramofon zażyczyłem - właśnie odkrywam winyle na nowo
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
busik pisze: FUX chyba mial ostatnio inne zdanie, szczególnie na temat skody
Nie wiem - wziąłem jakiś raport, są dane. To tylko pokazuje że opinia jest jak dupa, każdy ma swoją
Bo to zależy o jakiej Skodzie mowa im mocniejsze wyposażenie tym spadek większy.
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
O to, to. Tłustego Superba liczyłem.ketivv pisze: Bo to zależy o jakiej Skodzie mowa im mocniejsze wyposażenie tym spadek większy.
Zaskakująco duża liczba elektryków w B. w stosunku do PL.
Salon Tesli i obok punkty do „tankowania" fajnie wyglądają.
W drodze do domu dwie Tesle S na poznańskich blachach na A10-A2.
Śmiesznie bez rur wydechowych taka wielka bryka z tyłu wygląda.
P.S. Fajny i jakiś taki spokojny ten Berlin...
To miasto rozne ma twarze, jak kazde. Ale chyba generalnie spokojniej sie zyje w tym kraju, mniej szarpaniny.
O rany... u nas w pracy boom na audio teraz... Sam padłem ofiarą...busik pisze: a to nic nowego panie
ja na kryzys wieku średniego se... gramofon zażyczyłem - właśnie odkrywam winyle na nowo
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Żeby chociaż motocykl, albo kabriolet. Ale gramofon? Jeszcze chwila i zaczniecie wyciągać zdjęcia Marylin Monroe :-PBilex pisze:O rany... u nas w pracy boom na audio teraz... Sam padłem ofiarą...busik pisze: a to nic nowego panie
-
vojta
- 4 gwiazdki
- Auto: tojka jariska
- Polubił: 66 razy
- Polubione posty: 2 razy
jedno nie wyklucza drugiego, czy trzeciego....pisze zainfekowany winylem...na głodzie, bo gramofon padł, po raz kolejny...Konto usunięte pisze:Żeby chociaż motocykl, albo kabriolet. Ale gramofon? Jeszcze chwila i zaczniecie wyciągać zdjęcia Marylin Monroe :-PBilex pisze:O rany... u nas w pracy boom na audio teraz... Sam padłem ofiarą...busik pisze: a to nic nowego panie
Ten tego, nagraj sobie komórką jak gra, a potem ja się zepsuje to puszczaj sobie z komórki.vojta pisze: pisze zainfekowany winylem...na głodzie, bo gramofon padł, po raz kolejny...
-
vojta
- 4 gwiazdki
- Auto: tojka jariska
- Polubił: 66 razy
- Polubione posty: 2 razy
niestety lub stety słyszę różnicękomor pisze:Ten tego, nagraj sobie komórką jak gra, a potem ja się zepsuje to puszczaj sobie z komórki.vojta pisze: pisze zainfekowany winylem...na głodzie, bo gramofon padł, po raz kolejny...
Auto dla dziada
Audio juz mam, rychlo w czas bo sluch siada z wiekiem i trzeba to bylo miec 20 lat temu ;)Bilex pisze:
O rany... u nas w pracy boom na audio teraz... Sam padłem ofiarą...
Btw z powyzszego wnioskuje, ze brakuje watku audiofilskiego na forum ;)
O tak! Załóżmy!
Pogadamy sobie o wyższości FLACów nad CD i rodzajach kabli
Pogadamy sobie o wyższości FLACów nad CD i rodzajach kabli
Death ain't nothin' but a heartbeat away...