Ciekawie zrobili hamulunek tylny:
gregski pisze: z tylu zaskakujaco duzo miejsca
esilon pisze: Alfa zawsze przodowała w rankingach spadków cen,
gregski pisze: Nie ma go jeszcze w salonach?
FUX chyba mial ostatnio inne zdanie, szczególnie na temat skodyKonto usunięte pisze: BMW czy Mercedes tracą więcej na wartości niż Skoda czy Toyota, więc różnie to bywa
a to nic nowego paniegregski pisze: Starzeje sie
busik pisze: FUX chyba mial ostatnio inne zdanie, szczególnie na temat skody
O to, to. Tłustego Superba liczyłem.ketivv pisze: Bo to zależy o jakiej Skodzie mowa im mocniejsze wyposażenie tym spadek większy.
O rany... u nas w pracy boom na audio teraz... Sam padłem ofiarą...busik pisze: a to nic nowego panie
ja na kryzys wieku średniego se... gramofon zażyczyłem - właśnie odkrywam winyle na nowo
Żeby chociaż motocykl, albo kabriolet. Ale gramofon? Jeszcze chwila i zaczniecie wyciągać zdjęcia Marylin Monroe :-PBilex pisze:O rany... u nas w pracy boom na audio teraz... Sam padłem ofiarą...busik pisze: a to nic nowego panie
ja na kryzys wieku średniego se... gramofon zażyczyłem - właśnie odkrywam winyle na nowo
jedno nie wyklucza drugiego, czy trzeciego....pisze zainfekowany winylem...na głodzie, bo gramofon padł, po raz kolejny...Konto usunięte pisze:Żeby chociaż motocykl, albo kabriolet. Ale gramofon? Jeszcze chwila i zaczniecie wyciągać zdjęcia Marylin Monroe :-PBilex pisze:O rany... u nas w pracy boom na audio teraz... Sam padłem ofiarą...busik pisze: a to nic nowego panie
Ten tego, nagraj sobie komórką jak gra, a potem ja się zepsuje to puszczaj sobie z komórki.vojta pisze: pisze zainfekowany winylem...na głodzie, bo gramofon padł, po raz kolejny...
niestety lub stety słyszę różnicękomor pisze:Ten tego, nagraj sobie komórką jak gra, a potem ja się zepsuje to puszczaj sobie z komórki.vojta pisze: pisze zainfekowany winylem...na głodzie, bo gramofon padł, po raz kolejny...
Audio juz mam, rychlo w czas bo sluch siada z wiekiem i trzeba to bylo miec 20 lat temu ;)Bilex pisze:
O rany... u nas w pracy boom na audio teraz... Sam padłem ofiarą...