Ciekawe ile uszczelek wymienionychgregski pisze:Zrobil sie z tego watku klub posiadaczy aut w leasingu widze.. To ja zapodam cos bardziej przyziemnego:
Forek xt 2,5 z ladnym przebiegiem.. Da sie? :)

Ciekawe ile uszczelek wymienionychgregski pisze:Zrobil sie z tego watku klub posiadaczy aut w leasingu widze.. To ja zapodam cos bardziej przyziemnego:
widzę, że wątek dryfuje w dziwnym kierunku, więc go zawrócęgregski pisze:Zrobil sie z tego watku klub posiadaczy aut w leasingu widze.. To ja zapodam cos bardziej przyziemnego:
czy leasing który się samemu z własnej kasy opłaca, też się liczy, choć się nie opłaca/opłaca?gregski pisze:Zrobil sie z tego watku klub posiadaczy aut w leasingu widze.. To ja zapodam cos bardziej przyziemnego:
Z tym zakupem jest podstawowy problem:gregski pisze:Лукашэнка, ty sie lepiej pochwal, co zonie po forku kupiles..
gregski pisze: zmienily sie wreszcie limity i mozna lepszymi furami do PL wjezdzac.
uroda powiedzialbym.......dyskusyjna ale wyposażenie imponujące, za wszystkie podobne dodatki w markach "premium" trzeba zapłacić tyle ile za całego Tivoli z dwustrefowa klimą:-)gregski pisze: no piekne!
Piter 35 pisze: białe niedźwiedzie po ulicach i mogą zniszczyć te piękne wytwory niemieckiej myśli motoryzacyjnej
tak, z 1939. Moglibyśmy ciężki sprzęt na niemieckich blachach odruchowo odstrzelić.gregski pisze: do niedawna nie mozna bylo wjechac autem pow. audi a4 na teren PL, CZ, SK i kilku innych krajow. jakas pozostalosc z dawnych lat, ubezpieczalnie nie pozwalaly.
m2Piter 35 pisze:Ostatnio jako fajny mały ,zgrabny dupowóz , którym można by pomykać po mieście i w trasie to spodobał się mojej Kochanej ( i mi też ) mercedes A - W176 .
Gla jak wspominał Wis , fajny ale trochę drogi a znowu BMW 1 nowe tak średnio przemawia ( no może M135 ale to już drogie jak diabli ) .
I co tu kupić Panie za jakiś czas![]()
Dziwisz się? A co się dzieje na Białorusi czy Ukrainie patrząc z naszego centrum świata? Pojechałbyś tam bez zastanowienia swoim pięknym STi?Piter 35 pisze:Przecież wiadomo ,że w Pl to biegają białe niedźwiedzie po ulicach i mogą zniszczyć te piękne wytwory niemieckiej myśli motoryzacyjnej
FUX, jak ja się przymierzam do składania teoretycznego samochodu, to żadnych asystentów pasa ruchu, trzymania odległości w tempomacie itepe nie wkładam - i mnie to nie denerwuje. Owe jak piszesz"rozpraszacze" wkurwiają, jeśli je sobie zafundujesz. Metoda minimalistyczna jednak jest lepsza.FUX pisze:GLA podniesiony hacz.GLC? Kwestia gustu.
Ilość rozpraszaczy jazdy wqoooo...
Np. taki asystent pasa. Chcesz zobaczyć, czy mozna wyprzedzać, masz pow. 60km/h, a tutaj ci napierdala w głosnikach, bo przerywana przejeżdżasz. No niby mozna wyłączyć, jednakże jak cie zacznie zmęczenie ogarniać, to jak znalazł.
I bądź tu mąąądry.
Na dzisiaj to dobry jest asystent świateł drogowych z disco, mazda nijaka, powinna być sensowna nawigacja ala garmin zewnętrzny 276C bez durnego gadania panienki, wystarczy komunikat dźwiękowy i zachowanie wizualizacji pasa ruchu, sensownie działający czujnik deszczu. Z innymi pierdołami nie miałem do czynienia.
Tempomat mazdy z utrzymaniem bezpiecznej odległości od poprzedzającego auta irytuje. Działa inaczej, niż ja bym osobiście decydował.
Technika idzie swoim torem rozwoju. Nie wiem, jak w rzeczonych mietkach Arno, Fido, etc.