A poważnie to bardzo gratuluję zakupu.
zofija, łamie stereotypy. Kobieta zazwyczaj nosi korale, a ją koral będzie woził

jarmaj pisze: A że padło właśnie na Fiestę, to świetnie!![]()
jarmaj pisze:Koszmar.Лукашэнка pisze:
Jakaś narkotyczna wizja metroseksualnego designera......
jarmaj pisze:Ośka potrafi być sprawna, ale dla mnie fun oski i mocnego czterołapa to stawianie kamyczka obok 8tysięcznika w Himalajach.
...
ale dopóki Ford nie wróci do 4x4 w tych autach (a pewnie nigdy nie wróci), to nawet przez myśl mi nie przejdzie, że chciałbym go kupić
Nie, na szczęście tu jest trochę spokojniejsze. I mniej metroseksualnebusik pisze:czy to nie to wnętrze![]()
Ja tam osobiście zdania nie zmieniłem. Dla mnie do funcara tylko 4x4 (warunek musi być dość mocny), lub RWD (już taki mocny nie musi być).busik pisze:tak mi się skojarzyło jakoś od rana, że swego czasu pół forum tu atakowało dyktatora za polecanie fordów, a teraz wszyscy gratulują świetnego zakupu - faktycznie dziadziejemyjarmaj pisze:Ośka potrafi być sprawna, ale dla mnie fun oski i mocnego czterołapa to stawianie kamyczka obok 8tysięcznika w Himalajach.
...
ale dopóki Ford nie wróci do 4x4 w tych autach (a pewnie nigdy nie wróci), to nawet przez myśl mi nie przejdzie, że chciałbym go kupić
jesteś pewien, że za polecanie fordów? :pbusik pisze: tak mi się skojarzyło jakoś od rana, że swego czasu pół forum tu atakowało dyktatora za polecanie fordów
ja lubiłem Nubirę :)vojta pisze: ja tam lubię
foda, opla, szkodę, datsuna....
auta lubię...
i N.W.A....
VIVAT!
jest duża różnica między poleceniem forda, a nawet stwierdzeniem, że jakieś są fajnie, a pisaniem, że s-max czy tam inny focus jest lepszy od czegokolwiek co ma 4 kołabusik pisze: za wychwalanie - nie raz padały sugestie, że ma jakiś deal z nimi
w pełni się z Tobą zgadzamA poza tym przepraszam. Nie wiem czy mogę z racji pełnionej funkcji.
dokładnie tak to wyglądałobusik pisze:za wychwalanie - nie raz padały sugestie, że ma jakiś deal z nimi
Ford to duży producent samochodów, który produkuje masę samochodów przeciętnych (bo na takie też jest popyt), ale również nie mało modeli czy wersji modelowych pozytywnie się wyróżniających i godnych polecenia.Alan, Alan, Alan! pisze:jest duża różnica między poleceniem forda, a nawet stwierdzeniem, że jakieś są fajnie, a pisaniem, że s-max czy tam inny focus jest lepszy od czegokolwiek, co ma 4 koła
Ten i wiele innych. Ford od dawna był mocno kojarzony z motorsportem (na przekór swojemu założycielowiЛукашэнка pisze: (...)że na przykład ten Ford (...)
A bo ja wiem, czy przesadziłem?jarmaj pisze:Ale przyznaj Лукашэнка, że ciut przesadzałeś wtedy z tą "promocją" - tak żeby prowokować
Prekursorzy byli wcześniej, przejażdżka Cossim to coś, czego pewnie już nie powtórzę - dzięki Az..!!esilon pisze:Лукашэнка, tak czy inaczej Twoje krople wydrążyły skałę
Rocznik 2009GUEST pisze:Jaki motor i rocznik tego S-maxa z bezawaryjnym przebiegiem 200kkm ?
Piłeś, nie pisz. Nie piłeś, wypij.esilon pisze:Focus 1,0 jeździ bajecznie.
Zaczyna sięjarmaj pisze:Piłeś, nie pisz. Nie piłeś, wypij.esilon pisze:Focus 1,0 jeździ bajecznie.
Przebiegi rzędu 30kkm rocznie czyli podejrzewam jeździ w większości "w trasach" 203KM to nie 145KM więc motor być może "ma lżej".Лукашэнка pisze: Rocznik 2009SIlnik: benzyna 2.0 203 KM (EcoBoost)Skrzynia biegów: dwusprzęgłowa (PowerShift)
Dlatego właśnie go wybrałem godząc się z wysokim jednak jak na dzisiejsze standardy spalaniem i niskimi osiągami.Лукашэнка pisze: Jeśli chodzi o ten silnik wolnossący 2.0 145 KM, to nie słyszy się, żeby był problematyczny.
Identyczna opinia z tymi usłyszanymi przeze mnie "na dzień dobry" w dwóch punktach ASO na Górnym Śląsku.Лукашэнка pisze: Więc albo masz pechowy egzemplarz, albo pecha to co do jakości paliwa, które tankujesz (to może być kwestia konkretnej stacji).