A poważnie to bardzo gratuluję zakupu.
zofija, łamie stereotypy. Kobieta zazwyczaj nosi korale, a ją koral będzie woził

jarmaj pisze: A że padło właśnie na Fiestę, to świetnie!

jarmaj pisze:Koszmar.Лукашэнка pisze:
Jakaś narkotyczna wizja metroseksualnego designera......
jarmaj pisze:Ośka potrafi być sprawna, ale dla mnie fun oski i mocnego czterołapa to stawianie kamyczka obok 8tysięcznika w Himalajach.
...
ale dopóki Ford nie wróci do 4x4 w tych autach (a pewnie nigdy nie wróci), to nawet przez myśl mi nie przejdzie, że chciałbym go kupić

Nie, na szczęście tu jest trochę spokojniejsze. I mniej metroseksualnebusik pisze:czy to nie to wnętrze

Ja tam osobiście zdania nie zmieniłem. Dla mnie do funcara tylko 4x4 (warunek musi być dość mocny), lub RWD (już taki mocny nie musi być).busik pisze:tak mi się skojarzyło jakoś od rana, że swego czasu pół forum tu atakowało dyktatora za polecanie fordów, a teraz wszyscy gratulują świetnego zakupu - faktycznie dziadziejemyjarmaj pisze:Ośka potrafi być sprawna, ale dla mnie fun oski i mocnego czterołapa to stawianie kamyczka obok 8tysięcznika w Himalajach.
...
ale dopóki Ford nie wróci do 4x4 w tych autach (a pewnie nigdy nie wróci), to nawet przez myśl mi nie przejdzie, że chciałbym go kupić
 ) pampersik przeciętnemu dziadowi mógłby się przepełnić
 ) pampersik przeciętnemu dziadowi mógłby się przepełnić  

jesteś pewien, że za polecanie fordów? :pbusik pisze: tak mi się skojarzyło jakoś od rana, że swego czasu pół forum tu atakowało dyktatora za polecanie fordów
ja lubiłem Nubirę :)vojta pisze: ja tam lubię
foda, opla, szkodę, datsuna....
auta lubię...
i N.W.A....
VIVAT!

jest duża różnica między poleceniem forda, a nawet stwierdzeniem, że jakieś są fajnie, a pisaniem, że s-max czy tam inny focus jest lepszy od czegokolwiek co ma 4 kołabusik pisze: za wychwalanie - nie raz padały sugestie, że ma jakiś deal z nimi

w pełni się z Tobą zgadzamA poza tym przepraszam. Nie wiem czy mogę z racji pełnionej funkcji.

dokładnie tak to wyglądałobusik pisze:za wychwalanie - nie raz padały sugestie, że ma jakiś deal z nimi

Ford to duży producent samochodów, który produkuje masę samochodów przeciętnych (bo na takie też jest popyt), ale również nie mało modeli czy wersji modelowych pozytywnie się wyróżniających i godnych polecenia.Alan, Alan, Alan! pisze:jest duża różnica między poleceniem forda, a nawet stwierdzeniem, że jakieś są fajnie, a pisaniem, że s-max czy tam inny focus jest lepszy od czegokolwiek, co ma 4 koła

Ten i wiele innych. Ford od dawna był mocno kojarzony z motorsportem (na przekór swojemu założycielowiЛукашэнка pisze: (...)że na przykład ten Ford (...)
 ).
 ).
A bo ja wiem, czy przesadziłem?jarmaj pisze:Ale przyznaj Лукашэнка, że ciut przesadzałeś wtedy z tą "promocją" - tak żeby prowokować

Prekursorzy byli wcześniej, przejażdżka Cossim to coś, czego pewnie już nie powtórzę - dzięki Az..!!esilon pisze:Лукашэнка, tak czy inaczej Twoje krople wydrążyły skałę
Rocznik 2009GUEST pisze:Jaki motor i rocznik tego S-maxa z bezawaryjnym przebiegiem 200kkm ?
Piłeś, nie pisz. Nie piłeś, wypij.esilon pisze:Focus 1,0 jeździ bajecznie.

Zaczyna sięjarmaj pisze:Piłeś, nie pisz. Nie piłeś, wypij.esilon pisze:Focus 1,0 jeździ bajecznie.

Przebiegi rzędu 30kkm rocznie czyli podejrzewam jeździ w większości "w trasach" 203KM to nie 145KM więc motor być może "ma lżej".Лукашэнка pisze: Rocznik 2009SIlnik: benzyna 2.0 203 KM (EcoBoost)Skrzynia biegów: dwusprzęgłowa (PowerShift)
Dlatego właśnie go wybrałem godząc się z wysokim jednak jak na dzisiejsze standardy spalaniem i niskimi osiągami.Лукашэнка pisze: Jeśli chodzi o ten silnik wolnossący 2.0 145 KM, to nie słyszy się, żeby był problematyczny.
Identyczna opinia z tymi usłyszanymi przeze mnie "na dzień dobry" w dwóch punktach ASO na Górnym Śląsku.Лукашэнка pisze: Więc albo masz pechowy egzemplarz, albo pecha to co do jakości paliwa, które tankujesz (to może być kwestia konkretnej stacji).
 ).
 ).