Polomski dal czadu. Padlem, jak powiedzieli ze we wrzesniu konczy 80 lat

Zdziska mieszka kilka domów ode mnie. nic jej ie dolega.Kruszyn pisze:Zdziśki ,Rosiewicza w końcu też czterokrotnie był laureatem. Z Młynarskim to perfidnie pojechali , w końcu to "kawał historii " tego festiwalu.
Co prawda, to prawda!Arno pisze: I co pierwszego słyszę? IRENĘ SANTOR - ile ma lat? 79!!!! I jak śpiewa÷ Że jej żadna gówniara do pięt nie dorasta.
A to zależy, czego słuchaszArno pisze: Włączcie radio, posłuchajcie CO oni śpiewają.
Czy ktoś pamięta, poza rzadkimi przypadkami, jakieś teksty dzisiejszych piosenek? Jakąś melodię?
DobregoKonto usunięte pisze:
Ale to przykład dobrego czy złego tekstu?![]()
Лукашэнка pisze: Muzyki popowej nigdy wiele nie słuchałem, telewizji (w tym kanałów muzycznych) prawie nie oglądam...
festiwal w Opolu, mimo, że to taka jubileuszowa edycja, również mnie nie zainteresował.
Ale, żeby coś wtrącić do tematu młodej polskiej muzyki popularnej
żebyś wiedział!Konto usunięte pisze:Chciałoby się rzec:
"Książek prawie nie czytam, tygodniki tylko kartkuję, ale wypowiem się o stanie naszej narodowej literatury"![]()
Arno pisze: A tu cos dla wszystkich piszących maile, głównie firmowe
No i jeszcze dla Funky'ego, miałby blisko do robotyArno pisze: dobra miejscówka dla jakieś zubożałego studenta SGH, no ewentualnie asystenta z tej uczelni.