COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Raczej "albo i nie..." - czyli o agresji na drodze (brazylijskiej co prawda, ale u nas taka sytuacja nie jest niestety nierealna):
http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1, ... sywna.html
Co ciekawe, coraz częściej wysoki stopień agresji obserwuję u kobiet-kierowców. Czyżby niektóre Panie chciały także i w tej dziedzinie życia być "lepsze" od facetów, albo "bardziej męskie od mężczyzn"?

http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1, ... sywna.html
Co ciekawe, coraz częściej wysoki stopień agresji obserwuję u kobiet-kierowców. Czyżby niektóre Panie chciały także i w tej dziedzinie życia być "lepsze" od facetów, albo "bardziej męskie od mężczyzn"?
WiS,  no właśnie gdzieś już to oglądałem i tak między bogiem a prawdą to trafił swój na swego  

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Emancypacja w praktyce.WiS pisze:Raczej "albo i nie..." - czyli o agresji na drodze (brazylijskiej co prawda, ale u nas taka sytuacja nie jest niestety nierealna)

A mówiąc serio to jaka to znowu sensacja.
Na własne oczy widywałem w Warszawie ostrzejsze starcia między kierowcami.
W Brazylii, gdzie dzieje się przedstawiona akcja, czy w innych Stanach, gdzie broń palna jest łatwiej dostępna niż u nas, za drobniejsze "niegrzeczności" można dostać kulkę od jakiegoś świra...
(chciałem napisać: od osoby niezrównoważonej emocjonalnie).
WRC fan,  znałem panią w worku ale reszta też niezła. 
WiS, szkoda że człowiek nie ma czegoś pod ręką do nagrywania jak trzeba, trafiłem w Wwie dwie panie które po krótkiej wymianie uprzejmości zaczęły się bić i szarpać za włosy tak zaciekle że byłem mocno zdziwiony.

WiS, szkoda że człowiek nie ma czegoś pod ręką do nagrywania jak trzeba, trafiłem w Wwie dwie panie które po krótkiej wymianie uprzejmości zaczęły się bić i szarpać za włosy tak zaciekle że byłem mocno zdziwiony.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
						Živela Jugoslavija!
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 200 razy
inquiz pisze: szkoda że człowiek nie ma czegoś pod ręką do nagrywania jak trzeba
Jako taki telefon wystarczy przecież

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

ale wtedy nie miałem takiej opcjirrosiak pisze: Jako taki telefon wystarczy przecież
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
						Živela Jugoslavija!

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
burat pisze:

Meldunek z budowy "Komunisty" ?
Nie gadaj, nieźle wyszło

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
						- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
No i uwaga, różne cuda już grali ale to rozwaliło mnie całkowicie :
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... e=warszawa
Świat oszalał 

Pozdrawiam
Grzegorz

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... e=warszawa
Świat oszalał

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
						- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Grześ, bo od tego latania i tych fal radiowych, to się przeca kury nie niosą - no to trudno żeby i piloci nie wariowali   

Mnie dziś bardziej rozśmieszyła scenka telewizyjna spod kancelarii premiera: stoją sobie marsowi związkowcy z flagami "Solidarności", jakaś bardka śpiewa "Mury" Kaczmarskiego, heroicznie brzdąkając na gitarze, związkowcy pokazują światu "V", a pomiędzy tym tłumkiem stoi sobie gość honorowy demonstracji, Leszek Miller, z millerowym półusmieszkiem i millerowym życiorysem.
Cóz, w kraju, w którym lider antykomunistycznej prawicy twierdzi, że Gierek był OK - nic już nie powinno dziwić... a jednak.

Mnie dziś bardziej rozśmieszyła scenka telewizyjna spod kancelarii premiera: stoją sobie marsowi związkowcy z flagami "Solidarności", jakaś bardka śpiewa "Mury" Kaczmarskiego, heroicznie brzdąkając na gitarze, związkowcy pokazują światu "V", a pomiędzy tym tłumkiem stoi sobie gość honorowy demonstracji, Leszek Miller, z millerowym półusmieszkiem i millerowym życiorysem.
Cóz, w kraju, w którym lider antykomunistycznej prawicy twierdzi, że Gierek był OK - nic już nie powinno dziwić... a jednak.

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
WiS pisze: Mnie dziś bardziej rozśmieszyła scenka telewizyjna spod kancelarii premiera: stoją sobie marsowi związkowcy z flagami "Solidarności", jakaś bardka śpiewa "Mury" Kaczmarskiego, heroicznie brzdąkając na gitarze, związkowcy pokazują światu "V", a pomiędzy tym tłumkiem stoi sobie gość honorowy demonstracji, Leszek Miller, z millerowym półusmieszkiem i millerowym życiorysem.
Monty Python Flying Circus, a po naszemu rechot historii. A co do samych "Murów" - ich faktyczna treść jest zgoła inna od tej dorobionej przez tzw. etos bądź obecną Solidarność, będącą bardziej związkiem kryminalnym, niż zawodowym z definicji. Jest wręcz przeciwna.
Powoli nie dziwi nic.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
						- 
								bojar								
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 85 razy
- Polubione posty: 234 razy
Witam.Grzesiek_67 pisze:
Monty Python Flying Circus, a po naszemu rechot historii. A co do samych "Murów" - ich faktyczna treść jest zgoła inna od tej dorobionej przez tzw. etos bądź obecną Solidarność, będącą bardziej związkiem kryminalnym, niż zawodowym z definicji. Jest wręcz przeciwna.
Powoli nie dziwi nic.
Pozdrawiam
Grzegorz
Znowu zaczynasz judzić.
 Poczekaj.Teraz porządni ludzie są w pracy
 Poczekaj.Teraz porządni ludzie są w pracy  ,ale,ale jak wrócą to przeczytają te twoje plwociny na temat jedynie słusznego związku.Wtedy spotka Cię zasłużona kara
 ,ale,ale jak wrócą to przeczytają te twoje plwociny na temat jedynie słusznego związku.Wtedy spotka Cię zasłużona kara  .Masz ostatnią szansę na poprawienie tego.
 .Masz ostatnią szansę na poprawienie tego.Pzdr.
A ja pamiętam jak Oleksy klęczał na Jasnej Górze, też mi to jakoś nie pasowało...
A z dzisiaj taka reklamka
Link: http://www.youtube.com/watch?v=5G5xaUxa ... r_embedded

A z dzisiaj taka reklamka
Link: http://www.youtube.com/watch?v=5G5xaUxa ... r_embedded
Živela Jugoslavija!
						Živela Jugoslavija!
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
bojar pisze: Znowu zaczynasz judzić.

Memory five - Siara i wszystko jasne

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
może ktoś chce kupić ładnie zaprojektowane i wykończone mieszkanko  

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
						- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 255 razy
- Polubione posty: 533 razy
eMTi,  nie mówiłeś, że się nad morzem pobudowałes  

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
a co się będę chwalił  

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Ale co wy chcecie ładne mieszkanie   Urzekły mnie marmury jak w kościole, a te płytki to już gdzieś widziałem
  Urzekły mnie marmury jak w kościole, a te płytki to już gdzieś widziałem  
Ale do remontu super, bo niczego nie szkoda.

Ale do remontu super, bo niczego nie szkoda.

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
było  

Grzesiek_67,  pewne rzeczy, choć jak byś mocno się nie starał co by wszyscy inni zapomnieli ktoś w końcu i tak  przypomni