COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Raczej "albo i nie..." - czyli o agresji na drodze (brazylijskiej co prawda, ale u nas taka sytuacja nie jest niestety nierealna):
http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1, ... sywna.html
Co ciekawe, coraz częściej wysoki stopień agresji obserwuję u kobiet-kierowców. Czyżby niektóre Panie chciały także i w tej dziedzinie życia być "lepsze" od facetów, albo "bardziej męskie od mężczyzn"?
http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1, ... sywna.html
Co ciekawe, coraz częściej wysoki stopień agresji obserwuję u kobiet-kierowców. Czyżby niektóre Panie chciały także i w tej dziedzinie życia być "lepsze" od facetów, albo "bardziej męskie od mężczyzn"?
WiS, no właśnie gdzieś już to oglądałem i tak między bogiem a prawdą to trafił swój na swego 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Emancypacja w praktyce.WiS pisze:Raczej "albo i nie..." - czyli o agresji na drodze (brazylijskiej co prawda, ale u nas taka sytuacja nie jest niestety nierealna)

A mówiąc serio to jaka to znowu sensacja.
Na własne oczy widywałem w Warszawie ostrzejsze starcia między kierowcami.
W Brazylii, gdzie dzieje się przedstawiona akcja, czy w innych Stanach, gdzie broń palna jest łatwiej dostępna niż u nas, za drobniejsze "niegrzeczności" można dostać kulkę od jakiegoś świra...
(chciałem napisać: od osoby niezrównoważonej emocjonalnie).
WRC fan, znałem panią w worku ale reszta też niezła.
WiS, szkoda że człowiek nie ma czegoś pod ręką do nagrywania jak trzeba, trafiłem w Wwie dwie panie które po krótkiej wymianie uprzejmości zaczęły się bić i szarpać za włosy tak zaciekle że byłem mocno zdziwiony.
WiS, szkoda że człowiek nie ma czegoś pod ręką do nagrywania jak trzeba, trafiłem w Wwie dwie panie które po krótkiej wymianie uprzejmości zaczęły się bić i szarpać za włosy tak zaciekle że byłem mocno zdziwiony.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 200 razy
inquiz pisze: szkoda że człowiek nie ma czegoś pod ręką do nagrywania jak trzeba
Jako taki telefon wystarczy przecież

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

ale wtedy nie miałem takiej opcjirrosiak pisze: Jako taki telefon wystarczy przecież![]()
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
burat pisze:![]()
![]()
![]()
Meldunek z budowy "Komunisty" ?
Nie gadaj, nieźle wyszło

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
No i uwaga, różne cuda już grali ale to rozwaliło mnie całkowicie :
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... e=warszawa
Świat oszalał
Pozdrawiam
Grzegorz
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... e=warszawa
Świat oszalał

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Grześ, bo od tego latania i tych fal radiowych, to się przeca kury nie niosą - no to trudno żeby i piloci nie wariowali
Mnie dziś bardziej rozśmieszyła scenka telewizyjna spod kancelarii premiera: stoją sobie marsowi związkowcy z flagami "Solidarności", jakaś bardka śpiewa "Mury" Kaczmarskiego, heroicznie brzdąkając na gitarze, związkowcy pokazują światu "V", a pomiędzy tym tłumkiem stoi sobie gość honorowy demonstracji, Leszek Miller, z millerowym półusmieszkiem i millerowym życiorysem.
Cóz, w kraju, w którym lider antykomunistycznej prawicy twierdzi, że Gierek był OK - nic już nie powinno dziwić... a jednak.

Mnie dziś bardziej rozśmieszyła scenka telewizyjna spod kancelarii premiera: stoją sobie marsowi związkowcy z flagami "Solidarności", jakaś bardka śpiewa "Mury" Kaczmarskiego, heroicznie brzdąkając na gitarze, związkowcy pokazują światu "V", a pomiędzy tym tłumkiem stoi sobie gość honorowy demonstracji, Leszek Miller, z millerowym półusmieszkiem i millerowym życiorysem.
Cóz, w kraju, w którym lider antykomunistycznej prawicy twierdzi, że Gierek był OK - nic już nie powinno dziwić... a jednak.

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
WiS pisze: Mnie dziś bardziej rozśmieszyła scenka telewizyjna spod kancelarii premiera: stoją sobie marsowi związkowcy z flagami "Solidarności", jakaś bardka śpiewa "Mury" Kaczmarskiego, heroicznie brzdąkając na gitarze, związkowcy pokazują światu "V", a pomiędzy tym tłumkiem stoi sobie gość honorowy demonstracji, Leszek Miller, z millerowym półusmieszkiem i millerowym życiorysem.
Monty Python Flying Circus, a po naszemu rechot historii. A co do samych "Murów" - ich faktyczna treść jest zgoła inna od tej dorobionej przez tzw. etos bądź obecną Solidarność, będącą bardziej związkiem kryminalnym, niż zawodowym z definicji. Jest wręcz przeciwna.
Powoli nie dziwi nic.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 85 razy
- Polubione posty: 234 razy
Witam.Grzesiek_67 pisze:
Monty Python Flying Circus, a po naszemu rechot historii. A co do samych "Murów" - ich faktyczna treść jest zgoła inna od tej dorobionej przez tzw. etos bądź obecną Solidarność, będącą bardziej związkiem kryminalnym, niż zawodowym z definicji. Jest wręcz przeciwna.
Powoli nie dziwi nic.
Pozdrawiam
Grzegorz
Znowu zaczynasz judzić.

Pzdr.
A ja pamiętam jak Oleksy klęczał na Jasnej Górze, też mi to jakoś nie pasowało...
A z dzisiaj taka reklamka
Link: http://www.youtube.com/watch?v=5G5xaUxa ... r_embedded
A z dzisiaj taka reklamka
Link: http://www.youtube.com/watch?v=5G5xaUxa ... r_embedded
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
bojar pisze: Znowu zaczynasz judzić.![]()

Memory five - Siara i wszystko jasne

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
może ktoś chce kupić ładnie zaprojektowane i wykończone mieszkanko 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 254 razy
- Polubione posty: 533 razy
eMTi, nie mówiłeś, że się nad morzem pobudowałes 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
a co się będę chwalił 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Ale co wy chcecie ładne mieszkanie
Urzekły mnie marmury jak w kościole, a te płytki to już gdzieś widziałem 
Ale do remontu super, bo niczego nie szkoda.

Ale do remontu super, bo niczego nie szkoda.

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
było 

Grzesiek_67, pewne rzeczy, choć jak byś mocno się nie starał co by wszyscy inni zapomnieli ktoś w końcu i tak przypomni