Czekam, czekam, w środę MR idzie do lekarza na uleczenie tylnych łap, a może, może coś innego się zdarzy, kto wie, kto wie...

devlin pisze: Czyżby w tym roku miała przyjść zima, a nie taki szajt, jak w zeszłym? I śnieg będzie padał i będzie pięknie?
Taaaa. Kominek. Kapciuszki. Filcowy kocyk na plecach...remek pisze:sloneczko, ciepelkoArti pisze: Czy może być coś piękniejszego?![]()
Mówią, że mniej chętnie chodzi bokiem niż Forek.Umbert pisze: Ciakwe jak taki dlugi Legacy sobie poradzi na sniegu?
Azrael pisał gdzieś kiedyś, że niejaki Jarmaj jest zdania, że wszystkim da się pójśc bokiem tylko trzeba wiedzieć JAK.So What! pisze:Mówią, że mniej chętnie chodzi bokiem niż Forek.Umbert pisze: Ciakwe jak taki dlugi Legacy sobie poradzi na sniegu?
Weź mentosy.Piter 35 pisze:Arti zaprosiłbyś kolegę na prawy![]()
Oczywiście mam na myśli siebie
Będzie rył nosem aż miłoUmbert pisze:Ciakwe jak taki dlugi Legacy sobie poradzi na sniegu? Moze ktos opisze swoje zimowe przezycia.
I jak mi sie bedzie jezdzilo na 16" z zimowkami. To w koncu troche inne kolka niz 18" :-D.
Turboantykiem jeźdizło mi się po śniegu fantastycznie, lepiej niż Imprezą z tamtych lat.So What! pisze: Umbert napisał(a):
Ciakwe jak taki dlugi Legacy sobie poradzi na sniegu?
Mówią, że mniej chętnie chodzi bokiem niż Forek.
Ten niejaki jarmaj zawsze mocny był z teoriiArti pisze:Azrael pisał gdzieś kiedyś, że niejaki Jarmaj jest zdania, że wszystkim da się pójśc bokiem tylko trzeba wiedzieć JAK.
AL tak twierdził w odniesieniu do poprzedniego Forka i aktualnego Legasia - zestawienie takie samo, jak w przypadku UmbertaArti pisze:Azrael pisał gdzieś kiedyś, że niejaki Jarmaj jest zdania, że wszystkim da się pójśc bokiem tylko trzeba wiedzieć JAK.So What! pisze:Mówią, że mniej chętnie chodzi bokiem niż Forek.Umbert pisze: Ciakwe jak taki dlugi Legacy sobie poradzi na sniegu?
EterycznyŻołądź pisze:Znowu...
Byleby poniżej zera było. Może się nawet słońce czasem pojawić, to może Remeq będzie kontentgruby pisze: Ale ma to byc zima. -20 i 2 metry sniegu.