Czekam, czekam, w środę MR idzie do lekarza na uleczenie tylnych łap, a może, może coś innego się zdarzy, kto wie, kto wie...
W oczekiwaniu na białe
W oczekiwaniu na białe
Nooooo, temperatury spadają. Czyżby w tym roku miała przyjść zima, a nie taki szajt, jak w zeszłym? I śnieg będzie padał i będzie pięknie?
Czekam, czekam, w środę MR idzie do lekarza na uleczenie tylnych łap, a może, może coś innego się zdarzy, kto wie, kto wie...
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Re: W oczekiwaniu na białe
devlin pisze: Czyżby w tym roku miała przyjść zima, a nie taki szajt, jak w zeszłym? I śnieg będzie padał i będzie pięknie?
Ponoć tylko grudzień będzie cacy biały, styczeń/luty raczej kiepsko.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
kto czeka ten czeka.
ja juz mam dosc tej zimy, a to dopiero 2 dni szaro i zimno.
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ! *

*) Musiałem to wykrzyczeć.
RX idze bokiem po mokrej kostce i szutrze jak zły i coś czuje, że na śniegu to będzie istna bajka. Zwłaszcza, że mam piękne zimóweczki na stalówkach.

*) Musiałem to wykrzyczeć.
RX idze bokiem po mokrej kostce i szutrze jak zły i coś czuje, że na śniegu to będzie istna bajka. Zwłaszcza, że mam piękne zimóweczki na stalówkach.

- Arti
- 6 gwiazdek
FUX, spójrz na tę drogę na fotce. Fantastyczny, puszysty, świeży, lekko kopny śnieg. Do tego niezawysoka banda na której zawsze można się lekko podeprzeć. I sceneria: las, zdala od zabudowań pełnych nadgorliwych obserwatorów, którym za sekunde będzie przeszkadzać to, że sobie dzikujesz..... Czy może być coś piękniejszego? 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Umbert
- 1 gwiazdka
- Auto: Legacy 2.0 D Station
Brakowalo pol metra zebym Foresterem skosil budke na wozki pod supermarketrem w zeszlym roku. Zabawa byla wyborna i szybkosc rosla im dluzej sie bawilismy.
Ciakwe jak taki dlugi Legacy sobie poradzi na sniegu? Moze ktos opisze swoje zimowe przezycia.
I jak mi sie bedzie jezdzilo na 16" z zimowkami. To w koncu troche inne kolka niz 18" :-D.
Ciakwe jak taki dlugi Legacy sobie poradzi na sniegu? Moze ktos opisze swoje zimowe przezycia.
I jak mi sie bedzie jezdzilo na 16" z zimowkami. To w koncu troche inne kolka niz 18" :-D.
- Arti
- 6 gwiazdek
Taaaa. Kominek. Kapciuszki. Filcowy kocyk na plecach...remek pisze:sloneczko, ciepelkoArti pisze: Czy może być coś piękniejszego?![]()
Jak to mówią: trzeba latać po śniegu bokami i nie brać jeńców.
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2008, o 17:04 przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Mówią, że mniej chętnie chodzi bokiem niż Forek.Umbert pisze: Ciakwe jak taki dlugi Legacy sobie poradzi na sniegu?
- Arti
- 6 gwiazdek
Azrael pisał gdzieś kiedyś, że niejaki Jarmaj jest zdania, że wszystkim da się pójśc bokiem tylko trzeba wiedzieć JAK.So What! pisze:Mówią, że mniej chętnie chodzi bokiem niż Forek.Umbert pisze: Ciakwe jak taki dlugi Legacy sobie poradzi na sniegu?

Arti zaprosiłbyś kolegę na prawy
Oczywiście mam na myśli siebie
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Weź mentosy.Piter 35 pisze:Arti zaprosiłbyś kolegę na prawy![]()
Wiem
, Arti jest smakoszem 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Będzie rył nosem aż miłoUmbert pisze:Ciakwe jak taki dlugi Legacy sobie poradzi na sniegu? Moze ktos opisze swoje zimowe przezycia.
Turboantykiem jeźdizło mi się po śniegu fantastycznie, lepiej niż Imprezą z tamtych lat.So What! pisze: Umbert napisał(a):
Ciakwe jak taki dlugi Legacy sobie poradzi na sniegu?
Mówią, że mniej chętnie chodzi bokiem niż Forek.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Ten niejaki jarmaj zawsze mocny był z teoriiArti pisze:Azrael pisał gdzieś kiedyś, że niejaki Jarmaj jest zdania, że wszystkim da się pójśc bokiem tylko trzeba wiedzieć JAK.
- So What!
- 6 gwiazdek
AL tak twierdził w odniesieniu do poprzedniego Forka i aktualnego Legasia - zestawienie takie samo, jak w przypadku UmbertaArti pisze:Azrael pisał gdzieś kiedyś, że niejaki Jarmaj jest zdania, że wszystkim da się pójśc bokiem tylko trzeba wiedzieć JAK.So What! pisze:Mówią, że mniej chętnie chodzi bokiem niż Forek.Umbert pisze: Ciakwe jak taki dlugi Legacy sobie poradzi na sniegu?
Ja Forkiem raz próbowałem bokiem i nie chciał ale na suchym, strasznie się prostował.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
EterycznyŻołądź pisze:Znowu...
Nie znasz sie. Zima jest fajna.
Ale ma to byc zima. -20 i 2 metry sniegu.
g.
- So What!
- 6 gwiazdek
Byleby poniżej zera było. Może się nawet słońce czasem pojawić, to może Remeq będzie kontentgruby pisze: Ale ma to byc zima. -20 i 2 metry sniegu.