No właśnie.... krótko mówiąc - mój szef to idiota, palant, kretyn, imbecyl i mam serdzecznie dość jego widoku i mojej pracy

Rzeznik
No i o to chodziło, nie ma co uciekać od trudnych tematówGrzesiek_67 pisze:Rzeznik,
hmmm, to może być tzw. trudny wątek
Osoba pisząca, powinna przemyśleć zasadność i wziąć pod uwagę ryzyko przeczytania postu przez szefa..., reakacją bedzię pewniedevlin pisze: A ja proponuję przemyślenie zasadności tego wątku, bo czasem szefowie to forum czytają, i jakbym przeczytał przykładowo, że... No wiecie.
Zapraszam do pracy w międzynarodowej korporacji - ten emotikon dobrze ilustruje codziennośćWiS pisze: Teoretycznie nad WiSem mam jeszcze jakichś szefów (dyrektor instytutu, dziekan, rektor) - ale oni tak naprawdę ani chcą, ani mogą mi cokolwiek istotnego narzucić.
Może jeszcze dyrektor instytutu by mógł... ale akurat ten jest równy gość, nie odczuwa potrzeby wtrącania się, póki nie musi (a że nie musi, to się cieszy) - no i dlatego napisałem, co napisałem. Howgh
Pozostaje pogratulowaćWiS pisze:Pracowałem wcześniej w:
- międzynarodowej korporacji,
- polskiej dużej spółce giełdowej,
- różnych mediach prywatnych pod rządami różnych właścicieli, od spółdzielni dziennikarskiej po międzynarodowy koncern medialny,
- duuużej agencji rządowej.
Znam to:- aż za dobrze.
Dlatego doceniam, co mam teraz... i rzekłbym, mam to nieprzypadkiem. Sie wie o co sie gra, to sie kiedyś to ma.![]()
Każdy tak może, trzeba tylko chcieć.
Bergen pisze: A moja szefowa ma ładny tyłek i jest młodsza...![]()
Uff, juz myslalem, ze to moj pracownik napisale, ale jego forys 260 nie jedzie.Rzeznik pisze:Proponuję frustracje związane z pracą wyładowywać w tym wątku...
No właśnie.... krótko mówiąc - mój szef to idiota, palant, kretyn, imbecyl i mam serdzecznie dość jego widoku i mojej pracy![]()
![]()
Rzeznik
ani też inne subaru, te 260 to wykręciło Mondeo ST220Arno pisze: Uff, juz myslalem, ze to moj pracownik napisale, ale jego forys 260 nie jedzie.
barbie pisze: WiS, ja też moją pracę lubię. Moich szefów (nie wiem aktualnie który z nich jest bardziej...) też.
Raczej zacząć, z tego co się orientuję... :)Bergen pisze:WRC fan, a od kiedy Ty pracujesz, hę?
Czyżbym miał przestać Ci zazdrościć...?