Jestem zainteresowany kupnem Subaru WRX STI od rocznika 2003 do 2007. Aby nie marnować czasu zarówno sprzedających, jak i swojego - postaram się określić moje wymagania względem samochodu.
Nie interesują mnie egzemplarze:
- Powypadkowe (mam tu na myśli również kolizje, a nie tylko zdarzenia w których nikt te zginął - generalnie skreślam auto, przy którym maczał palce blacharz; natomiast przerysowania, uszkodzenia lakieru czy drobne usterki techniczne nie są decydującym czynnikiem)
- Sprowadzone z USA
- Po przekładkach kierownicy
Mile widziane:
- Dobry stan techniczny
- Stały serwis ASO
- Udokumentowana historia auta
- Pilnowanie bieżących napraw przez aktualnego właściciela
- Cena nieprzekraczająca 70 tysięcy złotych
Oczywiście zdaje sobie sprawę, że niemal każdy używany samochód ma swoje bolączki (mniejsze lub większe). Ważne, aby nie wiązały się z rozbieraniem go na czynniki pierwsze (co za tym idzie - ogromnymi kosztami). Jeżeli więc ktoś ma na sprzedaż pojazd spełniający ww. kryteria, proszę o kontakt poprzez PW (najlepiej ze zdjęciami auta).
Jeżeli propozycja sprosta moim oczekiwaniom - jestem w stanie kupić auto od ręki. Najwygodniej byłoby mi obejrzeć wóz w Warszawie lub okolicach stolicy, jednakże jestem gotów wybrać się również w podróż (o ile będzie warto

Pozdrawiam