WXR STI 2002r Europa uszkodzony

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: "22B" RX Colin
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: WXR STI 2002r Europa uszkodzony

Post 15 kwie 2012, o 20:16

cyqan, nic nadzwyczajnego. To auto jeszcze może będzie jeździło. Ja teraz trochę sobie pluję w brodę, ale co tam. Nie było kiedy obejrzeć, i ciągle jednak nie wiadomo jak tam napędy? Może teraz OK, ale za miesiąc coś padnie i wtedy następne koszty???
Tak sobie to tłumaczę :-/ :giggle:

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW
Obrazek

owoc666
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: było STi '05

Post 15 kwie 2012, o 20:41

Hehe, o drzewo wyciągneli :))
Obrazek Obrazek

411KM @ 575Nm

pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: "22B" RX Colin

Post 15 kwie 2012, o 21:00

Mnie ten tył koło dupy latał. Bałem się o napędy. A to, że go wyciągnęli - nie takie rzeczy się w naszym kraju robi, choć nie sądzę, żeby buda była całkiem prosta, nawet jeśli się ją wyprowadzi.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW
Obrazek

cyqan
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
Polubione posty: 4 razy

Post 17 kwie 2012, o 18:26

Z tego co pamiętam, to "belka/mocowanie" nad dyfrem za prosta to nie była. Jeśli jeździli tym samochodem, a tak wynikało z opisu, to ja nie wróżę nic dobrego. Nic nie pisałem, żeby nie zatruwać forumowiczowi oferty, ale teraz to już ewidentne cwaniactwo ze strony nowego właściciela.
Przednie pozrywane zawieszenie + bez uszkodzeń przodu. Nie zdziwiłbym się jakby z przodu też był uszkodzony przed sprzedażą.

Tekst handlarzyny "uszkodzony jak na zdjęciach" - do pierdla powinien za to trafić. Uszkodzony to on był za granicą, a ile razy kolejni handlarze go naciągali i podpicowywali, tego już się nie dowiemy... Widać nie problem kupić uszkodzoną lampę z WRX'a i wstawić dla podpuchy.
Widziałem jak się takie samochody sprowadza i szykuje do sprzedaży. Spawanie wahaczy, amortyzatorów, prostowanie łańcuchami krzywych dyfrów. Aby tylko samochód się toczył... Na koniec tekst na umowie "kupujący zapoznał się ze stanem technicznym pojazdu" i perełka wyjeżdża na polskie drogi :whistle:

Jacky X
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: STi MY06 SPEC D

Post 19 kwie 2012, o 10:51

@Cygan

Niewiele mogę dodać bo Twoja wypowiedź jest kompletna. No może tylko poza tym,że kupujący subaraki bardzo często zaglądają na forum i handlarz może się porzeliczył w swym cwaniactwie w przypadku tej marki.
W żyłach benzyna,zamiast serca TURBINA.

niuniek
4 gwiazdki
Auto: impka

Post 13 maja 2012, o 09:36

Jacky X pisze: handlarz może się porzeliczył w swym cwaniactwie w przypadku tej marki
No i co to ma za znaczenie :?: Zakładając że 90/100 osób zagląda to jeszcze jest tych 10.
Takie rzeczy powinny być karane.
Obrazek

ODPOWIEDZ