Tak mnie zbiera na przesiadkę na coś większego z mojej Hondziny, i chyba wybór padnie na Legacy z większą budą tylko nurtuje mnie kilka kwestii.
Jako że kryzys za pasem to ukierunkowałem się na wersję 2.0 165KM MT - tutaj pierwsze pytanie, jak to jeździ w takiej budzie ? Wiem wiem.. naprościej siąść i się przejechać tylko za bardzo nie ma gdzie i u kogo. A chciałbym uniknąć rozczarowania, bo teoretycznie w Acco mam 2.0 i 147KM które z początku cieszyło ale teraz wydaje się mułowate... Z kolei trochę więcej mocy, kombiak... da się tym jakoś polatać ?

Zakres cen i roczników - 2004-2006, za powiedzmy 30K-35K, przebiegi powyżej 100K - jest realna szansa znaleść w miare rozsądny egzemplarz ? Powyżej 100K dlatego że chciałbym uniknąć na wstępie kosztów w postaci rozrządu - mając nadzieję na dostanie czegoś z książką serwisową i potwierdzoną wymianą tego. Ale na jakie niespodzianki mogę liczyć przy przebiegach z rzędu 110-150 km ?
Wersja kryzysowa - LPG... 2.0 da się zagazować czy już sama ta myśl jest przestępstwem ?

No i na co generalnie zwracać szczególną uwagę, czego unikać ?
Dzięki za podpowiedzi...