szczerze jak Boga kocham nie wiem o co chodzi..
Gratkiesilon pisze:no więc oponki juz w bagazniku, szybko działa ta firma, moge polecić bo towar zgodny z zamówieniem
Jedna z moich jest 2 tyg starsza od pozostałych. Co robić ? Wykupić lepsze ubezpieczenie ? Może zdrowaśki pomogą ?So What! pisze:... Kiedy oponki zostały wyprodukowaneCzy wszystkie cztery są z tego samego tygodnia produkcji
So What! pisze: Kiedy oponki zostały wyprodukowane
No i lipaTasior_Miedziak pisze: Ja na ten rok zakupilem Bridgeston Blizzak LM25. W przyszlym tygodniu zaloze i zobaczymy jak sie beda sprawowaly. Model udany, znany, sprawdzony i od lat na rynku.
Brawo...gpruszko pisze: widziałeś test w auto świecie?
Również polecam te opony. Kupiłem je w zeszłym roku po super cenie 415 zł sztuka, świeżutkie, jeszcze nie były "modne". W warunkach prawdziwie zimowych zdecydowanie dają radę.Konto usunięte pisze: a w przeciwieństwie do redaktorków z Auto Bilda, przepraszam, Świata (powinien chyba Auto Fakt być) przejeździłem na tych oponach dwie zimy, na śniegu, po lodzie, w deszczu, w górach, w warunkach ekstremalnych i ekstremalnie ekstremalnych i mogę powiedzieć, że sprawują się bardzo dobrze.
trendsetterArti pisze: jeszcze nie były "modne"
na zimę to tylko i wyłącznie:remek pisze: a co polecasz niszowego na tę zimę, chciałbym zostawiać jakiś gustowny szlaczek za sobą?
Plus takich kilkaset w każdej oponie:Arti pisze:na zimę to tylko i wyłącznie:remek pisze: a co polecasz niszowego na tę zimę, chciałbym zostawiać jakiś gustowny szlaczek za sobą?
z tymi to bym zostawiał przepiękne szlaczki, tylko musiałbym się jeszcze nauczyć jeździć żeby siary nie byłoArti pisze: na zimę to tylko i wyłącznie:
+Arti pisze: na zimę to tylko i wyłącznie:
=jarmaj pisze: takich kilkaset w każdej oponie:
remek pisze: u Artiego wujka w szwarcwaldzie
Jeck pisze: Kolega, który handluje oponami na większą skalę powiedział, że najniższa do zaakceptowania półka to Continental ~500 pln/szt)
Jeck pisze: Kolejny kolega - dystrybutor Michelin....polecał TYLKO Michelin.
Nikt nie mówi, że wrg2 są najlepsze. Z moich doświadczeń na przykład najlepsze były jakieś Dunlopy (nie pamiętam oznaczenia, 3M?), tyle że wrg2 ma niezły stosunek ceny do jakości.Jeck pisze:Kolega, który handluje oponami na większą skalę powiedział, że najniższa do zaakceptowania półka to Continental ~500 pln/szt) ...najwyższa Michelin
remek pisze:
Jaki jest sensowny wiek opony (nowej). Zdarzają się jakieś okazje np. opon 2 letnich ze składu.
Ok, tylko zdziwiłem się, że tak niezależnie od siebie je zgnoili, a oceny na wspomnianym oponeo miały całkiem, całkiem wysokie- 4,5 (i było tych ocen bardzo dużo), na forum też przewija sie ta opona. A przecież różnica cenowa do wspomnianych Continentali nie jest aż taka duża...chyba, że poszła fama i kuniec.jarmaj pisze:
Nikt nie mówi, że wrg2 są najlepsze. Z moich doświadczeń na przykład najlepsze były jakieś Dunlopy (nie pamiętam oznaczenia, 3M?), tyle że wrg2 ma niezły stosunek ceny do jakości.
hmm. Barbie ma ponad roczne blizzaki praktycznie z nietkniętym bieżnikiem. Czy to znaczy że w lutym na śmietnik?Azrael pisze:
Zimówki im nowszem tym wyraźnie lepsze. 2-3 letnie można śmiało do śmieci ze względu na wiek.