woo79,
...no to kolejny juz powod aby cie wreszcie odwiedzic gdyz planuje podobne inwestycje dla mojego forka. teraz jednak badania techn. ubezpieczenie OC+AC no i wymiana customa na PRODRIVE. potem jak budzet sie uspokoi robie naglosnienie wlasnie na HERTZach lub HELIXach ale maty w drzwi jaknajbardziej.
pozdrawiam tomasz
Robota dla Audiofilów
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Robota dla Audiofilów
Tomasz bardzo chętnie się pochwalę,tylko jak ja jadę do stolicy to Ty wybywasz zawsze i tak się mijamy od roku,rusz tyłek do mnie do pracy do łomianek? Koło południa jestem oprócz niedzieli, a ja chętnie posłucham twojego nabytku
- tadaoando
- 3 gwiazdki
- Auto: SFXT MY14+SI RS MY10
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Robota dla Audiofilów
woo79,
wojtku nadal mieszkam poza wwa. teraz jeszcze moja skorupka stoi u zbyszka robiona jest nieszczesna UPG. troche musisz uzbroic sie w cierpliwosc to pochwale sie swoim skromnie acz dobrze brzmiacym PRODRIVEm P1.
no i pogadamy o tym naglosnieniu bo moze warto cos zmienic bym do konca nie zostal uznany za drewnialdo bo ciezko nasze naglosnienie nazwac dobrym...
tomasz
wojtku nadal mieszkam poza wwa. teraz jeszcze moja skorupka stoi u zbyszka robiona jest nieszczesna UPG. troche musisz uzbroic sie w cierpliwosc to pochwale sie swoim skromnie acz dobrze brzmiacym PRODRIVEm P1.
no i pogadamy o tym naglosnieniu bo moze warto cos zmienic bym do konca nie zostal uznany za drewnialdo bo ciezko nasze naglosnienie nazwac dobrym...

tomasz
(K) GRILL wersja STI/ CROSS/ SPORT ten w kratke, zderzak tez przytule !!!