Robota dla Audiofilów

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
tadaoando
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: SFXT MY14+SI RS MY10
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: Robota dla Audiofilów

Post 30 mar 2011, o 08:42

woo79,

...no to kolejny juz powod aby cie wreszcie odwiedzic gdyz planuje podobne inwestycje dla mojego forka. teraz jednak badania techn. ubezpieczenie OC+AC no i wymiana customa na PRODRIVE. potem jak budzet sie uspokoi robie naglosnienie wlasnie na HERTZach lub HELIXach ale maty w drzwi jaknajbardziej.

pozdrawiam tomasz

(K) GRILL wersja STI/ CROSS/ SPORT ten w kratke, zderzak tez przytule !!!

woo79
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: leśniczy xt

Post 2 kwie 2011, o 20:11

Tomasz bardzo chętnie się pochwalę,tylko jak ja jadę do stolicy to Ty wybywasz zawsze i tak się mijamy od roku,rusz tyłek do mnie do pracy do łomianek? Koło południa jestem oprócz niedzieli, a ja chętnie posłucham twojego nabytku

tadaoando
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: SFXT MY14+SI RS MY10

Post 9 maja 2011, o 07:54

woo79,

wojtku nadal mieszkam poza wwa. teraz jeszcze moja skorupka stoi u zbyszka robiona jest nieszczesna UPG. troche musisz uzbroic sie w cierpliwosc to pochwale sie swoim skromnie acz dobrze brzmiacym PRODRIVEm P1.
no i pogadamy o tym naglosnieniu bo moze warto cos zmienic bym do konca nie zostal uznany za drewnialdo bo ciezko nasze naglosnienie nazwac dobrym... :giggle:

tomasz
(K) GRILL wersja STI/ CROSS/ SPORT ten w kratke, zderzak tez przytule !!!

ODPOWIEDZ