sprzęgło

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: sprzęgło

Post 30 maja 2012, o 13:07

inquiz,
niestety, jak wszystko i sprzęgła by Radzikowski zaczęły się "psić". Polecam poszukać opinii z jak najnowszą datą. Jakość poleciała na łeb, mnóstwo reklamacji i niezadowolenia.

Pozdrawiam
Grzegorz

Brak podpisu.

inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: pojazd wolnobieżny
Polubił: 421 razy
Polubione posty: 361 razy

Post 30 maja 2012, o 13:10

Grzesiek_67, no to mnie nie pocieszyłeś. swoją drogą to przykre jak ktoś ciężką pracą zdobywa sobie dobrą opinię a później to rozwala idąc zapewne w masówkę. tak mi się to skojarzyło z innego wątku i jedzeniu małą łyżeczką.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!

freediver
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: WRX 01' pogromca owadów :)

Post 30 maja 2012, o 13:18

Montować będę w Tecno lub w 4T jeśli kupię u nich, bo te 2 firmy mam sprawdzone. Znalazłem jeszcze coś takiego http://moto.allegro.pl/sprzeglo-exedy-s ... 79685.html

Grzesiek_67
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 maja 2012, o 15:37

inquiz pisze: Grzesiek_67, no to mnie nie pocieszyłeś.

Trochę boję się przekazywać nie własne doświadczenia ale taki był wydźwięk czytanych przeze mnie postów...

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.

Pavel
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Było: SI GT MY00

Post 30 maja 2012, o 16:50

freediver, tez jestem na etapie wyboru sprzegla, mam prawie serie GT'ka. Poczytalem troche i rezygnuje ze Stage 1 bo sa problemy z tym sprzeglem. Oczywiscie niektorym dziala super. Ja ide w total OEM czyli zwykle Exedy (lub docisk SACHS a tarcza EXEDY - wszystko to samo). Szukam teraz najtanszej oferty bo w aso krzycza 1800zl, w IC 2000zl a w sieci mozna znalezc za 1400zl. Mysle, ze do mojej mocy i momentu spokojnie seria wystarczy ;)
A R C H I T E K T U R A
P R O J E K T Y
W I Z U A L I Z A C J E

http://pawelosmak.com

freediver
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: WRX 01' pogromca owadów :)

Post 30 maja 2012, o 20:55

A słyszeliście o firmie LUK? Lipa czy po prostu jeden z zamienników serii?

ODPOWIEDZ